Sweet September || Full of happiness..:-)

Happy Birthday Malaysia!!! Huhu best betul bulan September ni. Semalam celebrate my birthday with my dad. Kebetulan saya 10 September n ayah saya 6 September. Alhamdulillah masih dipanjangkan usia.

Actually ramai lagi yang sambut birthday in September. My uncle 11 Sep, my cousin 9 Sep, my officemate, 6 Sep, my ex-bos 10 Sep, my adik angkat Pian, 13 Sep.. Memang ramai and maybe ada yang terlupa nak wish kat sini. Huhu.

Yang penting hari ni, Hari Malaysia.. Syukur Malaysia masih aman dan makmur. So, Selamat Hari Malaysia! And tak lupa my ex-coursemate, Husna dan Said, Selamat Pengantin Baru. Tak sangka perkenalan dari Matrix membawa ke jinjang pelamin!:-)Cik Misya: Bulan yang kekenyangan, banyak kenduri dan majlis.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts