expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, September 18, 2012

Syoknya dapat menikmati keropok lekor tersedap dari Terengganu!!

Alhamdulillah rezeki hari ni.. Dapat menikmati keropok lekor pure dari Terengganu. My bos a.k.a Pengarah yang akan bersara belanja staf one department makan kopok lekor.

Pergh memang mantap rasanya. Kopok lekor dicicah sambal/sos sambil menghirup teh tarik panas. Nikmat sungguh di petang-petang hari. Masuk-masuk je bilik meeting, aroma kopok lekor panas baru digoreng ala-ala KFC menusuk ke lubang hidung semua staf. Meleleh air liur memasing! Huhuhu.


Hampir sepuluh ketul gak saya makan. Hehe. Memang dah lama tak makan kopok lekor Ganu. Selalu incik tunang yang bawakan tiap kali melawat kakaknya di sana.


Semoga bos saya tu murah rezeki sentiasa. I think she likes me. Beria-ia dia invite saya join party kopok lekor petang ni. Huhu. Mana taknya, dari tak kenal terus jadi kenal lepas hampir tiap hari jumpa beliau atas urusan kerja. Sampai pernah stay back dengan beliau until tengah malam untuk siapkan kerja. Wish her all the best in life. :-)



Cik Misya : Takut pikul tanggungjawab if naik pangkat.

7 comments :

Azriff Aziz said... Reply To This Comment

uuuushh.. sedap tu keropok dari ganung, emmm berair mulut. huhu

cik misya kejam, buat pembaca kelaparsn. hehehehe

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Hehe.. Jangan mara..;-) masyukkk.. Hihi

Rara Nasiha said... Reply To This Comment

sedapnyaaa. terliur sangat :)

Alinaclover Premium Beautiful said... Reply To This Comment

jeles nyeee
saya suka kepok ganu

Che Rosliza Che mat said... Reply To This Comment

jelesnya...rindu keropok ganu...

Michelle Hopell said... Reply To This Comment

nomnomnom .. tak penah makan. hehehe :3

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Dear, u should try. Very tasty n delicious!:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...