Syoknya dapat menikmati keropok lekor tersedap dari Terengganu!!

Alhamdulillah rezeki hari ni.. Dapat menikmati keropok lekor pure dari Terengganu. My bos a.k.a Pengarah yang akan bersara belanja staf one department makan kopok lekor.

Pergh memang mantap rasanya. Kopok lekor dicicah sambal/sos sambil menghirup teh tarik panas. Nikmat sungguh di petang-petang hari. Masuk-masuk je bilik meeting, aroma kopok lekor panas baru digoreng ala-ala KFC menusuk ke lubang hidung semua staf. Meleleh air liur memasing! Huhuhu.


Hampir sepuluh ketul gak saya makan. Hehe. Memang dah lama tak makan kopok lekor Ganu. Selalu incik tunang yang bawakan tiap kali melawat kakaknya di sana.


Semoga bos saya tu murah rezeki sentiasa. I think she likes me. Beria-ia dia invite saya join party kopok lekor petang ni. Huhu. Mana taknya, dari tak kenal terus jadi kenal lepas hampir tiap hari jumpa beliau atas urusan kerja. Sampai pernah stay back dengan beliau until tengah malam untuk siapkan kerja. Wish her all the best in life. :-)



Cik Misya : Takut pikul tanggungjawab if naik pangkat.

Comments

  1. uuuushh.. sedap tu keropok dari ganung, emmm berair mulut. huhu

    cik misya kejam, buat pembaca kelaparsn. hehehehe

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaa. terliur sangat :)

    ReplyDelete
  3. nomnomnom .. tak penah makan. hehehe :3

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts