Waiting for photoshoot session.

Salam semua.. Wah bestnya uols dapat rest weekend ni. Dapat bergelumang atas katil with all pillows sampai matahari terpacak. Huhu.

But not me. Ada tugasan yang perlu diselesaikan. Photoshoot job by Myra Luminous at Serindit Photo, Setapak. Now waiting my turn for make up session. Sempat tido lagi ni. Ada sofa yang empuk. Ahakss..
Harap dapat wat yang terbaik hari ni. Dah lama tak shoot kat studio. Tq to sis Myra yang sudi invite. :-)















Cik Misya : Boleh terlena masa make up.

Comments

  1. haissyy,, nak try photoshoot gak... tapi,, tak suke la competitions yang require likers tu,, hehe,, good luck!! :D kena diet dlu ni, haha

    ReplyDelete
  2. WAHH..osheeemmm la leh fotoshootttt... *jelesss*... hahaha...btw... happy2 tauu...

    ReplyDelete
  3. gud luck akak..akak lau ade mse jomlah join segmen blogwalking sy..hehe..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/09/segmenblogwalking-tergempak.html

    ReplyDelete
  4. Bestnya ada fotoshoot....murah rezeki Misya..

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaaa. teringin nak jadik model jugak tapi tak reti kakaka. alang2 singgah nak tggl jejak. jom join segmen review blog jom :) http://ernaziana.blogspot.com/2012/09/segmen-review-blog-by-superkitty.html

    ReplyDelete
  6. wah! ada pulak gambar saya ek.. ha ha anyway thank you too :D..

    p/s : copy gambar yek Cik Misha ^^

    ReplyDelete
  7. mesti berjam-jamkan mase make up tu sampai leh terlena. hihi. btw haz follow sni ye =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts