"zyraroxx : follower datang bertubi-tubi"

Adoi! Kena lagi hari ni.. Hari tu sampai lebam i kena dek segmen INI. Kali ni kena bertubi-tubi pulak.. Apakah?? Huhu.. Inilah segmen anjuran Zyraroxx! Pergh memang rock la Cik Adik ni. Wa caya sama lu beb! Hehe.. Korang kalau tak percaya akan kena bertubi-tubi, meh klik SINI atau banner rock tangkap leleh kat bawah ni. ;)


Babyzyra Roxx ni kata boleh je nak tulis entri panjang atau pendek untuk join segmen beliau. So, saya nak tulis kedua-duanya sekali.. 

Panjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaannngggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg................................

Pendek.

Siap! Hikhikhikhik.. 


Wat masa sekarang follower saya ada 545 orang je.. Owh masih jauh ketinggalan..:( Marilah follow saya kalau sudi..:)




Cik Misya : Rasakan kuasa tamparan wanita.


Comments

  1. Dari segmen yg sama..
    Eira follow sini..

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  3. Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

    ReplyDelete
  4. klau 545 pn dh kata ketinggalan...blog zack lg laa...huhuhu...kesedihan ni... :(

    dri segmen yg sama...

    http://celotehzack.blogspot.com/2012/09/zyraroxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal buat empunya blog.. TQ sbb singgah di blog saya.. datang lawat n follow u ^_^

    ReplyDelete
  6. http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    dah follow ya, gud luck!

    ReplyDelete
  7. dtg balik bertubi-tubi!!pollow>,<

    ReplyDelete
  8. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  9. wheee thanks join! ^^
    sorry lambat dtg, bizi sket :3
    nyway done followhh ^^

    ReplyDelete
  10. bw sambil follow ~

    http://sampaicucuratap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. woot..woot...hai akak :)
    thanks sudi dtg blog yana..
    maaf lmbt cket berkunjung ke sini..busy cket mggu lpas..

    btw,folo cni..

    ReplyDelete
  12. Aida datang dari segmen yg sama.. salam kenal tuan blog yg ohsem nie :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  13. http://www.wannsury.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow_28.html

    ReplyDelete
  14. Done Follow
    dari segmen yg sama
    jemput lah singgah ke blog sy...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    dan jemput join segmen nie

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  15. Datang dan follow sini #760. Visit me back tq.

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts