expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 23, 2012

Aktor Hollywood Arnold Schwarzenegger telah meninggal dunia??

Astagfirullahalazim! Terkejut berok dengar berita nih!! Pelakon Hollywood merangkap ex-gabenor California a.k.a ex-body builder iaitu Arnold Schwarzenegger (susah nak eja) telah meninggal dunia?? 


Dikhabarkan beliau meninggal dunia semasa bermain ski tapi taktau pula sakit apa. Terbaca berita mengejut ni dari Eraz Fadli dan Lulu Caldina. Berita ni dah tersebar sejak Selasa lalu tapi di Amerika Syarikat sendiri pula tiada ura-ura kedengaran berita ini. Sahlah bohong! Tapi camne boleh tersebar ya? Haishh...

Pape pun if benar, pasti seluruh dunia especially peminat-peminat beliau akan bersedih dengan pemergian aktor hebat yang selalu berlakon filem aksi seperti Terminator, Predator, Eraser dan sebagainya. Almaklumlah, saya satu family memang minat gila kat beliau! Tak pernah miss tonton filem-filem lakonan beliau. Hopefully berita ini tak benar dan moga beliau sihat sentiasa.




Cik Misya : Astalabesta bebeh! (Dialog Terminator 2 yang paling diingati)

2 comments :

Rara Nasiha said... Reply To This Comment

ni first time dengar. rasanya tak betul kot.

amranaiman said... Reply To This Comment

betul ke ni.. rumors je kot :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...