Aktor Hollywood Arnold Schwarzenegger telah meninggal dunia??

Astagfirullahalazim! Terkejut berok dengar berita nih!! Pelakon Hollywood merangkap ex-gabenor California a.k.a ex-body builder iaitu Arnold Schwarzenegger (susah nak eja) telah meninggal dunia?? 


Dikhabarkan beliau meninggal dunia semasa bermain ski tapi taktau pula sakit apa. Terbaca berita mengejut ni dari Eraz Fadli dan Lulu Caldina. Berita ni dah tersebar sejak Selasa lalu tapi di Amerika Syarikat sendiri pula tiada ura-ura kedengaran berita ini. Sahlah bohong! Tapi camne boleh tersebar ya? Haishh...

Pape pun if benar, pasti seluruh dunia especially peminat-peminat beliau akan bersedih dengan pemergian aktor hebat yang selalu berlakon filem aksi seperti Terminator, Predator, Eraser dan sebagainya. Almaklumlah, saya satu family memang minat gila kat beliau! Tak pernah miss tonton filem-filem lakonan beliau. Hopefully berita ini tak benar dan moga beliau sihat sentiasa.




Cik Misya : Astalabesta bebeh! (Dialog Terminator 2 yang paling diingati)

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts