Alhamdulillah genap 50 penyertaan untuk Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Salam semua. Wow! Hari ni genap 50 penyertaan untuk segmen saya iaitu Segmen : Cik Misya Nak Follow!  Alhamdulillah dapat sambutan. Thanks untuk anda semua. Anda belum join? Nak saya follow anda? Cecepat join segmen ni ok! Masih ada masa sehingga 15 Oktober 2012! Yang bertuah seramai 3 orang akan menerima Topup RM5.00. Walaupun skit, banyak maknanya bagi seorang blogger kerdil macam saya ni. Ngee..^^


To all contestant yang dah join, anda boleh semak nama dan link anda di entri SENARAI PESERTA. If ada pembetulan atau ada yang saya tak masukkan, habaq mai tau. Nombor penyertaan anda mewakili nombor anda. If terpilih melalui Random.Org nanti, dapatla topup tu.=) 



Cik Misya : Selalu tak bertuah untuk cabutan bertuah.

Comments

  1. hey sweet!kite blogwalking! btw,jom join kontes ni!hadiah lumayan tau!jangan lupa!!

    http://eppy25.blogspot.com/2012/10/ga-first-give-away-by-ftnjwablogspotcom.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts