expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 15, 2012

Apa kena dengan blogspot neh?! Mana semua pageviews saya??

Salam. Ya Allah! Apa dah jadi dengan statistik blog saya?? Semalam check statistik dari awal berblog hingga yang terkini dah lebih 80000 kali blog saya di view tapi hari ni tetiba tinggal 20 lebih viewer jek??? What's wrong blogspot??



Aduhai penat-penat blogwalking, follow-follow, join memacam segmen, habis semua viewer saya! Ni nak marah nih! Huhu.. Takkan la blogspot reset balik semua statistik kot.. Wallahualam.. Huu sedey saya sudah kembali kepada asal. Ngee...

Ingatkan saya sorang saja yang alami benda alah nih. Rupanya ramai lagi 'terkena'! Blogger femes Hasrul Hassan & Eraz Fadli pun turut alaminya. Huhu saya tidak keseorangan. Jom boikot blogspot! Wakaka.. Takde maknanya nak boikot2 neh. Teruskan berblogging seperti biasa. Mungkin they need some times untuk wat maintenance agaknya. (Hopefully lah!!) huhu.


Cik Misya : Nak capai 1k pun payah.

9 comments :

D i n said... Reply To This Comment

haha sya pun kena jadi 0 pageview erkk :/

CikNana said... Reply To This Comment

nah..kenapa ia?

dayteenlea said... Reply To This Comment

RILEKS
SEMUA KENA

TERMASUK SAYA

Nor Zilla Sensei said... Reply To This Comment

huhu..kita sama..ramai lg blogger jadi macam ni.. sabar ye

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

samalah kita baru je wat N3 di blog ttg ini!

Aei Amrun said... Reply To This Comment

erm...sib baik entry tak hilang....
sy pon same...sodih... :(

Mr Lonely said... Reply To This Comment

same goes here~ >.<~

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Sue-Rya Qistina said... Reply To This Comment

same goes with me. sedih je kan :(

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

same happened to me this morning... ada technical error kot dear...but now dah ok dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...