expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 20, 2012

ATM vs Kelantan || Cik Misya tak tahu nak sokong mana satu!!

Salam.. Erm orang lain busy bersorak sampai dari jauh kedengaran suara penyokong team bola sepak memasing di kedai mamak. Walupun duk tingkat 3 apartment, boleh dengar tau tiap kali ada final bola sepak berlangsung dorang menjerti-jerit. Especially bila ada gol dijaringkan.



Masalahnya sekarang, perlawanan dah lama berlangsung but until now saya TAK TAHU nak sokong team mana satu!! Huhu.. Walhal 2-2 team dah ada gol memasing. Sama-sama kuat. Tapi family saya kat ruang tamu semua support ATM. Huhu. Entahlah, saya pun keliru. Wah penting sangat ke nak sokong team mana?? Perlu wat istikarah tak? Wah over!! Hehe.. Takpela, yang penting saya tetap support bola sepak Malaysia. Cuma takde sokong mana-mana pun sebab semuanya sama kuat. But kalau team Harimau Malaya lawan negara lain, of course support negara sendiri! 


Tak kisah lah sape menang janji takde gaduh-gaduh. Main dengan profesional, supporter kena bersifat profesional juga. Karang ada plak gaduh-gaduh, letup-letup, tumbuk-tumbuk. Oh tak sukanya! Semangat kesukanan itu lebih penting dari semangat kekitaan. Majulah sukan untuk negara! Tibe jek!;p



Cik Misya : Dulu peminat setia Khairul Fahmi Che Mat (Apex) sebelum dia asyik tukar-tukar girlfriend.



4 comments :

nis said... Reply To This Comment

Kalau nisha pilih ATM ^^

Visit my blog

nornishanisrina.blogspot.com

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wilma tak minat bola ^_^
Selamat menonton bola Cik Misya...

Puteri Bt Ahmad said... Reply To This Comment

atm! :D

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

td dah nak gaduh tapi tak jadi pulak....kalau ada adegan 18sg td kan best....haha apa2 pun tahniah kelantan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...