expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, October 28, 2012

'blog review with piqa'

Salam. Melihat je banner segmen ni, terus berkata, alololo tomeynya macam saya.. Ahaks! Perasan nye la hai Cik Misya ni kan?? Huhu. Takdela memang saya comel pun. Eh silap! Memang banner penganjur segmen ni comel pun. Hihihi. Secomel tuan penganjur nya iaitu Syafiqah. Kira Piqa tu nama manja dia la..;) Jom la join! Klik SINI atau banner comel kat bawah ni okeys..


Sebulan je berlangsung segmen ni. So sape-sape nak merasa di review tu cepatlah join ya!=)



Cik Misya : Comel takde, manis ada..

2 comments :

nur syafiqah said... Reply To This Comment

tq sbb sudi join btw piqa da review blog kak aimi :)

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@nur syafiqah Salam dear. tq juga tapi akak takleh masuk blog piqa? Dia kata blog not found. Huu sedey tak dpt baca review piqa..=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...