expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, October 28, 2012

Bubbly Segmen 2012: Exchange Link Jom?

Salam. Malam ni nak pulun join macam-macam segmen. Beberapa hari tinggal blog, kemaruk mahu bersegmen. Tadi dah join satu. Ni satu lagi segmen.. by Cik Buih! hehe. Bukan-bukan.. by Furra's Bubblynotes.

Comel je header ni  kan? Walaupun ia gambar kaki tapi tetap comel dijadikan di kepala. Wakaka! Boleh plak saya terjemahkan ia begitu. Hehe jangan mara ya Furra..;) Sape-sape nak join and nak tukar-tukar link, klik SINI atau banner comel merangkap kaki di header di atas. Ngeee..^^


Anda mahu di tag? Of course anda semua yang membaca entri ini di tag! Huhu takleh lari! Takdela, sape-sape yang nak join amat dialu-alukan.=)


Cik Misya : Jangan sampai kaki ku di mulut 'nya; sudah. huhu.

2 comments :

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

he he he...^_^ thanx sis sudi join... memang Cik Buih kowt... mulut kalau bercakap cam bertih goreng...wakakaka...miss you... bila sis pegi cuti raya and tak der entri baru...

Nadiah_Rahman said... Reply To This Comment

nad dtg dr segemen same .. slm knl ye =)

http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/bubbly-segmen-nov-2012-exchange-link-jom.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...