expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 10, 2012

Busy sampai terlupa nak lunch!!

Salam.. Grrrr kesejukan!! Hujan lebat di luar. Langit gelap macam dah jam 8 malam. Saya on the way pulang ke rumah.. Doakan saya selamat sampai.

Perut berdondang sayang minta diisi. Subhanallah! Terleka dengan urusan kerja dan macam-macam benda sampai saya terlupa nak makan a.k.a lunch!! Huhu boleh? Boleh tahan gak perut saya ni ek? Aiyoooo.. Macam mana berat badan nak naik camni?? Mampus kena marah ngan incik tunang kalau dia tahu saya tak makan. Ngeeee..


Actually bukan sengaja. Tapi memang terleka sampai terlupa. Saya dah beli dah lunch tadi. Tapau McD on the way balik dari appoinment orthodontic (braces). Last-last sampai petang tak makan. Takpela, sampai rumah jap lagi, panaskan using microwave.



Ok guys? Jangan amalkan McD selalu tau. Hehe. Sekali sekala takpe. Nanti saya qada' makan nasi malam karang. Nanti bertambah keding badan saya kalau hari-hari camni. Ada tips tak untuk naikkan berat badan selain makan? Haha mengarut! Tapi kalau ada, share la ngan saya nanti. Heh.




Cik Misya : Underweight.


6 comments :

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Alala...Cik Misya termiss makan tengah hari?
Macam mana nak naikkan badan macam tu...Hehehe...
Tak pa Cik Misya...Bukannya selalu...
Wilma pun macam tu jugak...Bila dah busy...Makan pun tak ingat...Tapi, sampai jak rumah...Terus lapar...Dengan pinggan2 tu Wilma makan...Hahaha...

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

Ayoyoyoyo...boleh2 nye terlupe derrrr...
cik plak nak kuruskan badab..susahhhhhh sangat tau T_T

fifie said... Reply To This Comment

cik misya sedap ke makan mcd yang dah sejuk ? hehe

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@fifie huhu panaskan dulu guna microwave. automatic fresh balik!=)

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Dunia Wilma haha makan dgn pinggan?? Bahaya tu! huhu.. sy yg bergigi besi ni pun tak pernah makan pinggan! hehe..

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@cik azLyzah⊙.☉ hehe.. takpe2x.. usaha lagi k! kurangkan makan nasi. insyaAllah berkesan.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...