expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 12, 2012

Cer cari mana satu Cik Misya?

Salam.. Baru-baru ni saya ada join modelling competition by Anggerik Desa Creation. Ingat nak wat satu entry khas untuk event tu but i think nak hold dulu. Actually competition ni ada kaitan dengan contest like-like yang pernah saya mohon bantuan anda untuk undi dulu. Ingat lagi tak? Sah-sahlah tak hengat kan? hehe punya banyak contest saya masuk, banyak plak my songel kat sini. Ngee.. 

Jomlah kita berteka-teki dulu..;) Dalam gambar di bawah ni, mana satu kah saya?;)


Pening tak nak cari mana satu saya?;) Hehe.. Ni koleksi gamba semua peserta competition yang digabungkan oleh photographer Razlan Johari. Berpinar mata uols agaknya. Heh. Okla saya zooooom sikit....;)



Haa jumpa tak mana satu saya? Hihi.. ;) Saya tahu saya ni kecil je orangnya, sampai tak jumpa ye.. Huhu.. Okla saya tunjuk salah satu photo k.. InsyaAllah next time saya tulis full story about this.. Bukan apa, ini salah satu competition yang paling berprestij saya join, dah buat yang terbaik dan sehabis baik tapi malangnya tiada rezeki saya nak menang apa-apa kategori. Frust sesangat!! Balik rumah boleh menangis noxxx! Dats why lambat-lambat je buat entri ni. Mahu mengubati kesedihan dan kekecewaan ya amat. Huhu.. Takpela, mungkin ada rezeki di tempat lain di masa akan datang.  Amin..:')


Haa inilah saya! Ada beran? hehe.. Pose untuk juri during catwalk. Memang all out dah masa ni.. Takpe, kita story akan datang okeys.. Focus untuk competition seterusnya. Doakan saya ya!=)


Cik Misya : Macam Lee Chong Wei tak menang pingat emas Olimpik.

6 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

amboi,, berbulu2 lagi,, hebat tol,, hehe

JR said... Reply To This Comment

Ada bakat jadi pragawati...

Prince of Noob said... Reply To This Comment

comelnya aimi... done follow u dear - Noob

fifie said... Reply To This Comment

It's okay cik misya, pengalaman tu penting.

Nadratul Syazwana said... Reply To This Comment

Hebatnya awak dah boleh sampai ke tahap nie :') Tahniah!

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Mmg ada talent untuk pergi lebih jauh dear..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...