expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, October 7, 2012

Contest blog siapa yang kawaii tu?

Salam.. Em petang-petang gini mau join satu contest blogging anjuran Dysha. Simple je syarat nya.. Nak join? Klik SINI ok. Tak pun just click banner below.




Apa makna Kawaii? From information yang pernah saya baca, maksudnya comel, cute, sweet giteww.. Huhu. Tak tahula blog saya ni tergolong dalam kategori Kawaii tu ke tak? Terpulang pada pihak juri profesional yang menilai. InsyaAllah.. Yang penting stay cute macam saya ok! [Perasan sekejap] ;)



For those who read this entry, automatically will be send to Cybertron! Ahha. Apa daa yang saya mengarut neh. Pengaruh transformer tetiba plak kan? Huhu.. Anda semua di TAG ok! Tiada berkecuali! Heh. Pape pun selamat mencuba contest comel neh k!=)



Cik Misya : Kasih sayang tidak boleh dipaksa.

5 comments :

Azzah said... Reply To This Comment

gud luck..cantiknya dia..

MISS Z BERCELOTEH said... Reply To This Comment

Singgah Sini..
Jemput ke blog :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said... Reply To This Comment

tq sb join ea^^

AmirahSyafiqah ♥ said... Reply To This Comment

Singgah sini :) Jom singgah blog Mira ! Gudluck ye!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/10/contest-blog-siapa-yang-kawaii-tu.html

cerita best said... Reply To This Comment

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...