expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 5, 2012

Dapat header baru! Hadiah dari segmen Amy Fendi..

Salam semua.. Wowowowo..! Saya dah dapat hadiah saya untuk segmen Amy Fendi!=) Nak tahu apa dia? Boleh baca SINI.kalau korang rajin la. hehe.. Apa-apa pun thank you so much to Amy yang designkan banner cute-miut macam saya neh.(perasan!);p


Pinky minky..:) My feveret kaler! Pandai pilih gambar ya??;) Nanti nak belajar camne dia leh crop gambar saya tu.. Means background kat belakang tu dah takde dah. Sampai sekarang still study how to do that but failed! Ngeh. Takpe nanti leh belajar lagi. 

So, I will put this header menggantikan header kat bawah ni sehingga saya rasa nak tukar header lagi. heh. Tq Amy! Mesti fenin-fenin kepala nak design banner kan? Makan panadol ok! Ahakss...;)



Cik Misya : Pernah suka warna kuning.

5 comments :

nur azian said... Reply To This Comment

cantik lahh..
pandai die wat header :)

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

tak suke kuning,, hehe,,, tu je,,

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Cantiknya ^_^
Bestnya Misya dapat hadiah...

amy fendi said... Reply To This Comment

hehe. Nak cut gamba tu Amy guna PhotoShop. Sini ada tutorial nyaa.. http://amyfendi.blogspot.com/2012/08/ps-tutorial-cara-nak-cut-gambar-cara.html

Emma said... Reply To This Comment

thanks join segmen emma :) nanti email kat emma address and full name okay :)

nurazimah.emma@gmail.com

http://emmaeema.blogspot.com/2012/10/review-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...