Dapat header baru! Hadiah dari segmen Amy Fendi..

Salam semua.. Wowowowo..! Saya dah dapat hadiah saya untuk segmen Amy Fendi!=) Nak tahu apa dia? Boleh baca SINI.kalau korang rajin la. hehe.. Apa-apa pun thank you so much to Amy yang designkan banner cute-miut macam saya neh.(perasan!);p


Pinky minky..:) My feveret kaler! Pandai pilih gambar ya??;) Nanti nak belajar camne dia leh crop gambar saya tu.. Means background kat belakang tu dah takde dah. Sampai sekarang still study how to do that but failed! Ngeh. Takpe nanti leh belajar lagi. 

So, I will put this header menggantikan header kat bawah ni sehingga saya rasa nak tukar header lagi. heh. Tq Amy! Mesti fenin-fenin kepala nak design banner kan? Makan panadol ok! Ahakss...;)



Cik Misya : Pernah suka warna kuning.

Comments

  1. cantik lahh..
    pandai die wat header :)

    ReplyDelete
  2. tak suke kuning,, hehe,,, tu je,,

    ReplyDelete
  3. Cantiknya ^_^
    Bestnya Misya dapat hadiah...

    ReplyDelete
  4. hehe. Nak cut gamba tu Amy guna PhotoShop. Sini ada tutorial nyaa.. http://amyfendi.blogspot.com/2012/08/ps-tutorial-cara-nak-cut-gambar-cara.html

    ReplyDelete
  5. thanks join segmen emma :) nanti email kat emma address and full name okay :)

    nurazimah.emma@gmail.com

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/10/review-blog.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts