Eiiiiiiiiii gelinyerrrrrrrrrr!!!

Ya Allah! Gelinya nengok kereta neh!! Eiiiii saya sangat geli tengok kereta ni! Huhu.. Anda geli tak? Aiyooo banyaknya cicak a.k.a susumpah (yeke?)!! Entahlah saya memang geli nengok cicak atau haiwan sedemikian rupa. Ntah rasa geli sesangat especiall tengok banyak-banyak camni...


Eiiyarrkkk!! Besar-besar plak tuh! Rasanya kat oversea ni. Kat Malaysia ada ke camni? Maybe cicak getah/mainan yang ditampal kat kereta. Mau pencuri fikir banyak kali before nak curi. Geli kottt!! Eii tolonglah jangan wat camni kat Malaysia ya! Kalau bela iguana tu normal la. Ni letak cicak getah banyak-banyak camtu, pelik! Mahu menjerit-jerit saya nanti kalau jumpa! Haha..;p


Cik Misya : Sunat hukum bunuh cicak malam Jumaat.

Comments

  1. ee.. geli geli. cicak.. tak boley sayee...

    Sis, saya tag sis ni :) *malu*

    http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

    ReplyDelete
  2. same la... sgt tk suke cicak dan haiwan senagkatannye... hobi unik terlebey (>_<)

    ReplyDelete
  3. terasa kembang tekak pulak sis saya nengoknyer... geli memang tok sah nak cakap lah...

    psst psst...jemput join Bubbly GA 01:
    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/10/bubbly-ga-01-monyet-cili.html

    ReplyDelete
  4. ewwww...gelinyer! klu nmpk kete ni kat tgh jalan for sure rasa geli geliman

    ReplyDelete
  5. tu nak naik pon comfirm pikir banyka kali..eee yukkk!!!hehe

    ReplyDelete
  6. gelinya...
    cicak apa latuh, punya besar

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts