expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 31, 2012

Eiiiiiiiiii gelinyerrrrrrrrrr!!!

Ya Allah! Gelinya nengok kereta neh!! Eiiiii saya sangat geli tengok kereta ni! Huhu.. Anda geli tak? Aiyooo banyaknya cicak a.k.a susumpah (yeke?)!! Entahlah saya memang geli nengok cicak atau haiwan sedemikian rupa. Ntah rasa geli sesangat especiall tengok banyak-banyak camni...


Eiiyarrkkk!! Besar-besar plak tuh! Rasanya kat oversea ni. Kat Malaysia ada ke camni? Maybe cicak getah/mainan yang ditampal kat kereta. Mau pencuri fikir banyak kali before nak curi. Geli kottt!! Eii tolonglah jangan wat camni kat Malaysia ya! Kalau bela iguana tu normal la. Ni letak cicak getah banyak-banyak camtu, pelik! Mahu menjerit-jerit saya nanti kalau jumpa! Haha..;p


Cik Misya : Sunat hukum bunuh cicak malam Jumaat.

8 comments :

Princess Syazliyana said... Reply To This Comment

aaaa saya pun geli ><

Maria Menado~ said... Reply To This Comment

ee.. geli geli. cicak.. tak boley sayee...

Sis, saya tag sis ni :) *malu*

http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

luqman zakaria said... Reply To This Comment

dahla byk...besor pulak tuh..

Khalilah MNor said... Reply To This Comment

same la... sgt tk suke cicak dan haiwan senagkatannye... hobi unik terlebey (>_<)

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

terasa kembang tekak pulak sis saya nengoknyer... geli memang tok sah nak cakap lah...

psst psst...jemput join Bubbly GA 01:
http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/10/bubbly-ga-01-monyet-cili.html

Sue Lynnda said... Reply To This Comment

ewwww...gelinyer! klu nmpk kete ni kat tgh jalan for sure rasa geli geliman

ct cheery said... Reply To This Comment

tu nak naik pon comfirm pikir banyka kali..eee yukkk!!!hehe

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

gelinya...
cicak apa latuh, punya besar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...