expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 10, 2012

Entri balas : Review by Fatini Irdina

Salam semua.. Setelah sekian lama baru teringat nak buat entri balas untuk blog Fatini Irdina yang telah review my blog. Actually dah lama beliau review sebab saya join one of her segmen here.  Thank you so much atas review positive dari beliau about my blog yang tak seberapa ni. huhu..


Ni kata-kata Fatini about my blog..

Kalau korang nak tahu, owner kepada blog hebat ini adalah seorang model cantik yang ku panggil Kak Misya. Tak sangka akak ni pun join jugak blog review aku yang tak seberape ni. THANKS AKAK. Wajah comel akak ni dah banyak kali keluar dalam majalah and akhbar. Kalau tak percaye, korang wajib terjah ke blog Kak Misha comel ni untuk mengetahui tentang beliau dengan lebih lanjut. Lepas tu, jangan lupa follow taw!

Huhu segan saya baca komen beliau. @_@ Saya ni biasa-biasa saja orangnya. Jadi model pun baru setahun jagung. Tak fofuler pun. Ngeee...^_^ Takpela, anggap ia sebagai satu doa. InsyaAllah.. :) 

If korang nak follow blog adik Fatin ni, klik je SINI k. Klik kat banner pun boleh juga.. Kami punya warna feveret sama.. PINK! Hehe.. Pape pun thanks banyak-banyak sebab sudi review my blog. InsyaAllah one day nak wat segmen review blog sesiapa yang bertuah. SO far nak settlekan segmen saya yang still berjalan. Nak join? Klik SINI atau banner hijau kat bawah ni ok! Ada masa lagi sebab tarikh tutup 15 Oktober 2012. Hurry up!




Cik Misya : Suka view pemandangan yang cantik dan indah.


3 comments :

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

saya pun suka pink juga... ^_^

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Bestnya Cik Misya dapat review :-)

fatini_irdina said... Reply To This Comment

HAHAA. Pink itu comel. Macam akak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...