Goal keeper Malaysia (Apek) kesayangan saya dah nak kahwin??

Salam.. Ala.. Apek dah nak kawen ke..? huhu sedey..;p I'm one of his fan okeys! Huhu.. Tapi takdelah minat gila-gila sangat. Melalui blogger Ben Ashaari, Kosmo memaklumkan berita Apek a.k.a Khairul Fahmi Che Mat merangkap goal keeper Malaysia yang hot ni akan menamatkan zaman bujang nya Disember ni. 



Menurut akhbar Kosmo! hari ini ,Khairul Fahmi Che Mat atau Apek, 23, akan menamatkan zaman bujangnya bersama gadis pilihan yang juga pemilik butik pengantin, Nur Eilunie Natasha Nazri, 21, atau lebih dikenali sebagai Leuniey pada Disember ini.

Berita gembira itu disahkan oleh bapa Apek, Che Mat Hussain ketika dihubungi di sini semalam.


Syukur Alhamdulillah Apek dah nak kahwin. Hopefully sikapnya yang dikatakan playboy tu terhapus sama sekali selepas mendirikan rumah tangga. Huhu. Bukan apa, ahli sukan ni once dah terjebak dengan skandal-skandal percintaan yang tak best, mulalah prestasi merosot. Hope Apek tak macam tu okeys. Tahniah sebab menang bola sepak Piala Malaysia hari tu!=)


Cik Misya : Dorang tak payah sewa baju pengantin dah.

Comments

  1. Semoga Apek dan Leuniey berbahagia ke anak cucu ^_^

    ReplyDelete
  2. dua dua pun comel laa >>


    salam aidiladha :)

    ReplyDelete
  3. kenapa pula tak payah sewa baju pengantin ek?
    mereka kena taja ke?

    ReplyDelete
  4. @Herma Julianny lor kan Luniey ni pemilik Butik Pengantin. Cer baca betul2 syg..;)

    ReplyDelete
  5. Lepas kahwin tak boleh jd kesayangan la... Kalau betul syg kita doakan terbaik untuk si apek dan leuniey ni... :) Amin..

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan dari blogger beritaMY..saya dh jadi follower terbaru blog anda.jika tidak keberatan perlukan kunjungan balas..hehe

    artikel terbaru Saya akan saman orang yang bogelkan saya-RCW

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah,, nampaknya prestasi tak merosok,, huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts