expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 25, 2012

Goal keeper Malaysia (Apek) kesayangan saya dah nak kahwin??

Salam.. Ala.. Apek dah nak kawen ke..? huhu sedey..;p I'm one of his fan okeys! Huhu.. Tapi takdelah minat gila-gila sangat. Melalui blogger Ben Ashaari, Kosmo memaklumkan berita Apek a.k.a Khairul Fahmi Che Mat merangkap goal keeper Malaysia yang hot ni akan menamatkan zaman bujang nya Disember ni. 



Menurut akhbar Kosmo! hari ini ,Khairul Fahmi Che Mat atau Apek, 23, akan menamatkan zaman bujangnya bersama gadis pilihan yang juga pemilik butik pengantin, Nur Eilunie Natasha Nazri, 21, atau lebih dikenali sebagai Leuniey pada Disember ini.

Berita gembira itu disahkan oleh bapa Apek, Che Mat Hussain ketika dihubungi di sini semalam.


Syukur Alhamdulillah Apek dah nak kahwin. Hopefully sikapnya yang dikatakan playboy tu terhapus sama sekali selepas mendirikan rumah tangga. Huhu. Bukan apa, ahli sukan ni once dah terjebak dengan skandal-skandal percintaan yang tak best, mulalah prestasi merosot. Hope Apek tak macam tu okeys. Tahniah sebab menang bola sepak Piala Malaysia hari tu!=)


Cik Misya : Dorang tak payah sewa baju pengantin dah.

9 comments :

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Semoga Apek dan Leuniey berbahagia ke anak cucu ^_^

Nur farahiza said... Reply To This Comment

dua dua pun comel laa >>


salam aidiladha :)

Herma Julianny said... Reply To This Comment

kenapa pula tak payah sewa baju pengantin ek?
mereka kena taja ke?

yaya ade said... Reply To This Comment

bagai pinang d belah 5 :D

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Herma Julianny lor kan Luniey ni pemilik Butik Pengantin. Cer baca betul2 syg..;)

Khalilah MNor said... Reply To This Comment

Lepas kahwin tak boleh jd kesayangan la... Kalau betul syg kita doakan terbaik untuk si apek dan leuniey ni... :) Amin..

beritaMY said... Reply To This Comment

salam perkenalan dari blogger beritaMY..saya dh jadi follower terbaru blog anda.jika tidak keberatan perlukan kunjungan balas..hehe

artikel terbaru Saya akan saman orang yang bogelkan saya-RCW

Premium Beautiful By Nurul Ain Zulkarnaind said... Reply To This Comment

wah dah nak kawin ek diaa

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

alhamdulillah,, nampaknya prestasi tak merosok,, huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...