expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 18, 2012

High Fashion Show || Supermodel Look 2012 by Anggerik Desa

Salam.. Erm tetiba rasa cam dah lama tak update my modelling portfolio.. Tonite up la several photos hasil tangan photog-photog superb sempena event High Fashion Supermodel Look 2012 by Anggerik Desa baru-baru ni.. Actually this is competition but takde rezeki saya memenangi sebarang kategori yang dipertandingkan. Apa yang penting, dapat kutip pengalaman berharga dan menambah profil saya in modelling career.=)


Dalam event ni saya berkolaborasi dengan 2 orang lagi model; male and free-hair female.. Sharizat dan Briena. My make-up artist (MUA) was Elly Ryan. Photog-photog yang sempat snap my photos adalah Redz Stone, Yusz Alam Sengketa, Muhammad S. Noor, Zul De Sniper dan beberapa lagi (maaf if tak mention). Credit to them yang sudi berkolaborasi dengan talent newbie like me. Huhu.. 

Lets view my catwalk show! Yeah...!




















At Wall of Fame...

In hotel room.. Ready for the show..

My team... Elly, Ijat and Briena.. Miss all of you! Team yang paling happening pernah saya bekerjasama. Banyak suka-duka sebab asyik bertukar ahli kumpulan but Alhamdulillah dapat wat yang terbaik.


 Walaupun we all tak menang besar malam tu but my MUA dapat award MUA paling glamour. Ijat pula menang tempat ke... alamak lupa!! Huhu sorry Jat! Hehe.. Pape pun best dapat collaborate dengan uols!!=)


With mummy Nora from Nora Bridal Creation (NBC), one of my sifu in modelling and also my cousin (red attire), Ieqynn Eztrada.. She got 4th Runner place. Congrats darling!

With team juara! Angsa Putih (gold wardrobe) and Reena Kukupink.


With super duper lovely sis Briena! Dia sangat baik dan humble. Rasa macam kakak sendiri dah. So many things happen to me before event ni berlangsung but she's the one yang bagi support and pujuk saya when my emotion tak stabil. Love u sis! ^^ 

Make-up by Elly Ryan.. High Fashion..

Last shot!;)


Cik Misya : Satu-satunya talent berbusana kuning masa event ini.

6 comments :

Dhia Dirham said... Reply To This Comment

pheewit cantik! nak sign :)

piko ija said... Reply To This Comment

cantik nye....

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Cantik ^_^
Cik Misya memang berbakat...
Nampak natural jak buat catwalk tu ^_^

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

Thanks semua.. Alhamdulillah bakat kurniaan Tuhan..=)

sHiMi sHinHae~ said... Reply To This Comment

lawa nyeeeee !
follow sini :)

yandin said... Reply To This Comment

salam..mcm supermodel!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...