I love Choki-Choki!!

Salam. Ngeeee.. Tersengih-sengih plak nak wat entry ni. Saya ni kekadang memang macam kanak-kanak riang. Mana taknya, suka makan Choki Choki!!

Huhu malu..^_^ Tapi itula hakikatnya. Saya memang suka coklat cair dalam plastik panjang neh. Sehari leh makan 5 batang. Kat rumah, kat office, tengah drive, or pape pun la memang gemar meratah Choki Choki.

Bukan apa, sejak pakai braces, my doctor tak galakkan saya makan coklat keras-keras tu. So, alternatifnya choki choki la. Because i love chocolate so much.:-)

So kalau gi mana-mana mesti ada spare choki choki or any coklat lembut in my handbag. Tu pun kalau tak lupa la. Huhu. Selamat ber choki-choki!



Cik Misya : Pandai buat Moist Chocolate Cake.

Comments

  1. makan dengn roti sedappp
    ala2 nuttela.

    ReplyDelete
  2. choki2 mang sedap sis huhu tapi dulu kan ada gak spesis choki2 tapi nama dia pe tah ,yg tu lagi sedap hoho

    ReplyDelete
  3. dulu masa kecik-kecik suka makan...haha...

    ReplyDelete
  4. Lama tak makan Choki2 nie ^_^
    Dulu, time budak2...Memang favourite Wilma...

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts