expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 17, 2012

I love Choki-Choki!!

Salam. Ngeeee.. Tersengih-sengih plak nak wat entry ni. Saya ni kekadang memang macam kanak-kanak riang. Mana taknya, suka makan Choki Choki!!

Huhu malu..^_^ Tapi itula hakikatnya. Saya memang suka coklat cair dalam plastik panjang neh. Sehari leh makan 5 batang. Kat rumah, kat office, tengah drive, or pape pun la memang gemar meratah Choki Choki.

Bukan apa, sejak pakai braces, my doctor tak galakkan saya makan coklat keras-keras tu. So, alternatifnya choki choki la. Because i love chocolate so much.:-)

So kalau gi mana-mana mesti ada spare choki choki or any coklat lembut in my handbag. Tu pun kalau tak lupa la. Huhu. Selamat ber choki-choki!



Cik Misya : Pandai buat Moist Chocolate Cake.

5 comments :

dayteenlea said... Reply To This Comment

makan dengn roti sedappp
ala2 nuttela.

Cik Ain said... Reply To This Comment

choki2 mang sedap sis huhu tapi dulu kan ada gak spesis choki2 tapi nama dia pe tah ,yg tu lagi sedap hoho

priyadarshini said... Reply To This Comment

Saya pun suka choki - choki.. :D

Hatimi Tahirruddin said... Reply To This Comment

dulu masa kecik-kecik suka makan...haha...

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Lama tak makan Choki2 nie ^_^
Dulu, time budak2...Memang favourite Wilma...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...