Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2013

Salam. Untuk penjawat-penjawat awam di luar sana tu, jadual pembayaran gaji kepada semua kakitangan awam bagi tahun 2013 telah pun dikeluarkan. Huhu. Fresh lagi ni tau!;) Saya share di sini untuk makluman anda. So far, ni comfirm but if ada pertukaran atau pindaan akan dimaklumkan kemudian. 

Sorry tersenget sikit sebab scan. Malas nak scan banyak kali. Nak cepat. Ngee..

Bonus? Ahaks.. Tunggu lah Menteri Kewangan yang umumkan dalam bajet.:p But bonus sebulan gaji untuk tahun ni akan dimasukkan setengah bulan dalam Disember 2012 manakala setengah bulan dalam Januari 2013. Alhamdulillah rezeki...

TERKINI!!! Jadual Gaji 2014


Cik Misya : Boleh pilih tarikh kahwin yang sesuai.

Comments

  1. we want bonus.. we want bonuss.. haha

    ReplyDelete
  2. untung jd pnjwt awam kan..nk gk..hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah....bestnya keje gov :)

    ReplyDelete
  4. done following you..thanks yeah kak misya...=)

    ReplyDelete
  5. mnta pmbtulan sikit yer...23.jan.2013 tu hr rabu ler...bkn hr khamis...

    ReplyDelete
  6. HMm boleh pilih tarikh nak pergi honeymoon kali keempat ni .. hehehehe... :)

    ReplyDelete
  7. Good info.. nice blog too.. Blog walking.. www.fadiaayesha.com :)

    ReplyDelete
  8. nape gaji hari raya tak di awalkan ....iskkkkkkkkk

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts