--> expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

JOM BEBASKAN DIRI DARIPADA BELENGGU HUTANG!!!

Wednesday, October 31, 2012

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2013

Salam. Untuk penjawat-penjawat awam di luar sana tu, jadual pembayaran gaji kepada semua kakitangan awam bagi tahun 2013 telah pun dikeluarkan. Huhu. Fresh lagi ni tau!;) Saya share di sini untuk makluman anda. So far, ni comfirm but if ada pertukaran atau pindaan akan dimaklumkan kemudian. 

Sorry tersenget sikit sebab scan. Malas nak scan banyak kali. Nak cepat. Ngee..

Bonus? Ahaks.. Tunggu lah Menteri Kewangan yang umumkan dalam bajet.:p But bonus sebulan gaji untuk tahun ni akan dimasukkan setengah bulan dalam Disember 2012 manakala setengah bulan dalam Januari 2013. Alhamdulillah rezeki...

TERKINI!!! Jadual Gaji 2014


Cik Misya : Boleh pilih tarikh kahwin yang sesuai.

19 comments:

SURIA AMANDA said... Reply To This Comment

best la kerja kerajaan...

PinkUmmi said... Reply To This Comment

yeay...jadual dah keluar

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

seronok kan kerja gov..

iamasyraf said... Reply To This Comment

we want bonus.. we want bonuss.. haha

are_lin@yu said... Reply To This Comment

untung jd pnjwt awam kan..nk gk..hehe

syiela said... Reply To This Comment

ada jadual dah :)

Bui Junaidi said... Reply To This Comment

ALHAMDULILLAH..^_^

Puteri Kasih said... Reply To This Comment

wah jadual dah keluar yer :)

Bitt (doubeIS) said... Reply To This Comment

alhamdulillah....bestnya keje gov :)

Hasfiyah Assan said... Reply To This Comment

done following you..thanks yeah kak misya...=)

Yana Aina said... Reply To This Comment

untung lah kje gomen ... ~~

Rubi Barbara said... Reply To This Comment

mnta pmbtulan sikit yer...23.jan.2013 tu hr rabu ler...bkn hr khamis...

mantebu said... Reply To This Comment

wap plantang terus

senarao sejuk said... Reply To This Comment

tq dear for info

senarao sejuk said... Reply To This Comment

te dear.good info for me.

hasrul hassan said... Reply To This Comment

HMm boleh pilih tarikh nak pergi honeymoon kali keempat ni .. hehehehe... :)

Hapizd Tahir said... Reply To This Comment

senget pun tak pa......

Fadia Ayesha said... Reply To This Comment

Good info.. nice blog too.. Blog walking.. www.fadiaayesha.com :)

Nizam said... Reply To This Comment

nape gaji hari raya tak di awalkan ....iskkkkkkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...