Jemputan rasmi ke majlis saya. Cepat comfirmkan kehadiran anda!!

Salam.. Saya Aimi Syahirah, merangkap Duta Kecil (AJK) Empayar Siti Murni (ESM) menjemput anda ke Malam ESM yang penuh gilang-gemilang pada ketetapan seperti berikut :

Tarikh : 5 Januari 2013
Masa : 8.00 malam
Tempat : IOI Resort, Putrajaya
Tiket : RM100.00/pax

Apa yang menarik tentang Malam ESM ini??

Anda akan bersama-sama mereka :

MODEL - PEREKA FESYEN - ARTIS - FASHION SHOW - PELANCARAN PRODUK-PRODUK ESM - PERSEMBAHAN - LEBIH 200 MODEL BERTUDUNG BERHIMPUN -

FINALIS-FINALIS PENCARIAN MODEL TUDUNG ESM

dan saya adalah salah seorang finalis itu..!


Jadi jangan lepaskan peluang menyaksikan event besar-besaran berkonsepkan glamour + red carpet yang mengumpulkan lebih 200 orang model bertudung! Tiket-tiket telah mulai dijual dan jumlahnya semakin sedikit! Cepat booking tempat anda dengan SEGERA!  Maklumat lanjut boleh klik SINI.


Sesiapa yang telah book tiket, sila maklumkan saya di aimi@aimisyahirah.com supaya saya tahu kehadiran anda sebagai penyokong saya.:) Harap sangat anda sudi menyokong saya sebagai finalis semasa event tu berlangsung. Bawak banner dan sepanduk tau! hehe..



Cik Misya : Peminat ramai tapi tidak menyokong.

Comments

  1. Sorry Cik Misya...
    Wilma tak dapat join...Coz jauh bah...Di Sabah nie ^_^ Kena seberang Laut China Selatan tu lagi...Hehehe...
    Anyway, best of luck and don't worry...
    Wilma will always support Cik Misya dari jauh ya :-)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    wah bestnya.. saya suka tengok muslimah bertudung kat atas pentas. nampak cantik sangat! nak jadi model boleh? hihi takut tak layak je

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts