Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

Salam.. Em segmen ni special skit. Bcos sape bertuah dapat giveaway from this blogger. Mesti ole-ole dari percutian beliau. Ahaks! Memandai je. (kebetulan memang dia nak p bercuti) :P Dahla tak pernah join segmen dia, tetiba je wat telahan sendiri kan? Huhu. Ok sape-sape yang minat nak join dan mencuba nasib, meh la join segmen menarik by Incik Kulikutif. Heh. Bukan nama sebenar tu.. Jom join by clicking HERE or banner kat bawah ni yer..


So far ni first time menjejakkan diri ke dalam blog kepunyaan Remy Ishak ini. Eh silap! Ahaks... Remy Hazza ok! Suka blog ni sebab simple dan mudah diupload. Susunan pun kemas tak berserabut dengan pelbagai cursor berjela-jela mahupun hiasan blink-blink. hehe. Orang laki memang sempoi kan, dak gitu? huhu.. Tentang entry, no comment.. Sebab memasing ada hak memasing nak tulis pape dalam blog. Besides, tak sempat lagi nak bw entry-entry beliau. Ahakss..;)


So saya nak tag... Em.. Kemn Azmailli dan Jaja Sutera.. Ngee...^_^



Cik Misya : Dah lama tak bercuti jauh-jauh.

Comments

  1. Datang dari segmen yg sama..
    Sama-sama kita meriahkan segmen dia ^^
    Gd luck~

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif_3.html

    ReplyDelete
  2. thanks aimi....
    salam kenalan dari remy.....
    semoga aimi antara yg bertuah nanti.....
    jom kita kenal2 peserta yg lain.....

    ReplyDelete
  3. Salam dear.. =) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  4. slmt bersegmen dan salam kenalan :) join jugak!

    ReplyDelete
  5. Singgah sini,

    Dah lama follow awak,

    Dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    Jom join sini jugak,

    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts