JOM JADI GENG BUI

Salam.. Satu lagi segmen yang paling senang nak join, katenyerr! Hehe. Tapi memang senang pon. ;) Blogger  a.k.a penganjur segmen yang bernama unik daripada Sarawak ni namanya Bui Junaidi. Unik kan? Suka dengan sesuatu yang unik ni.=) Nak tahu dia lelaki ke wanita? Jomlah terjah segmen anjuran beliau di SINI atau klik banner berikut.


Memang senang pun nak join. Dah siap pun entri ni untuk tatapan Bui. Jom geng!^_^



Cik Misya : Rindu nak makan kek lapis Sarawak.

Comments

  1. ta support disini.
    Domain bru lg erk?

    ReplyDelete
  2. TERIMA KASIH SUDI JOIN DAN SELAMAT MENJADI GENG BUI..^_^

    ReplyDelete
  3. Wilma pun join jugak :-)

    http://duniawilma.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui/

    ReplyDelete
  4. yup..senang jer j0in segmen niey..sy p0wn j0in~
    http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  5. Hai,dari segmen yang sama.
    Done follow!
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  6. Singgah sini,

    Dah follow dah,

    Jom follow saya pulak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    BTW, kalau da masa free,

    Jom meriahkan segmen ni,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama,ayu folo sini ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  8. singgah dr segmen yg sama..

    da folo

    jemput singgah blog sy

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  9. menjenguk orang kat sini lak. sama join segmen bui.. ;)

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama dan follow...(^_^)

    Jemput ke http://shumie-dz.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete
  11. saya datang dari segmen yang sama, dah follow sini if u free follow me k....

    http://mselim3.blogspot.com/2012/10/jom-jadi-geng-bui.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts