expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 24, 2012

Jom Masuk Bloglist GuliBoolat!

Salam.. Sebagai menghargai Yaya Caramel Journey yang tag saya for this segmen, so saya pun menjoinkan diri sekali. Huhu. Thanks Yaya!=) 

Jom main guli! Eh silap! Jom join segmen by Cik Guli a.k.a Marlia Marble. Sah memang penganjur sangat obses dengan guli! Huhu. Klik SINI atau banner untuk baca syarat-syarat penyertaan.


For those yang terbaca entri ini, anda semua di tag okeys!! Huhu.. Tak rugi join segmen ni. Mana yang tak pernah tahu/tengok guli tu ape kebendanya, better you join this segment! Ahakss..


Cik Misya : Main congkak guna guli.

4 comments :

fandyz said... Reply To This Comment

Salam, ho ho nak join jugak!

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wilma dah join segmen nie ^_^

MarliaMarble said... Reply To This Comment

heheh..thankz sis..! mar dah letak dalam bloglist special k..=D

yaya ade said... Reply To This Comment

wahh aimi join jugak ek :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...