expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 1, 2012

Jom Tukar Bloglist dengan Mak Dara

Salam.. Wah macam dah lama tak menulis entri. Rindu nak berblogging walaupun baru 2 hari tak on. huhu. So, hari ni nak terjah semua segmen yang ada dan join! Mahu support all the bloggers here..=) Segmen pertama untuk hari ini by Hot Mama, Mak Dara.. Nak join? Klik je banner bawah ni ok.


Segmen ni kejap jek. Open until tomorrow.. 2 October 2012 at 3 pm. Apa tunggu lagi? Cepatlah join! hehe.. Jangan lupa masukkan link blog Mak Dara dalam bloglist uols...


Cik Misya : Teringat filem P.Ramlee 'Ibu Mertuaku' lakonan Mak Dara.

2 comments :

bicara mak dara said... Reply To This Comment

terima kasih kerana sudi bertukar link dengan blog Mak Dara ye.. Mak dah masukkan link blog ni dalam bloglist Mak Dara ;)

Nisha said... Reply To This Comment

jom join

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...