expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 1, 2012

Jom Tukar Bloglist dengan Mak Dara

Salam.. Wah macam dah lama tak menulis entri. Rindu nak berblogging walaupun baru 2 hari tak on. huhu. So, hari ni nak terjah semua segmen yang ada dan join! Mahu support all the bloggers here..=) Segmen pertama untuk hari ini by Hot Mama, Mak Dara.. Nak join? Klik je banner bawah ni ok.


Segmen ni kejap jek. Open until tomorrow.. 2 October 2012 at 3 pm. Apa tunggu lagi? Cepatlah join! hehe.. Jangan lupa masukkan link blog Mak Dara dalam bloglist uols...


Cik Misya : Teringat filem P.Ramlee 'Ibu Mertuaku' lakonan Mak Dara.

2 comments :

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said... Reply To This Comment

terima kasih kerana sudi bertukar link dengan blog Mak Dara ye.. Mak dah masukkan link blog ni dalam bloglist Mak Dara ;)

nis said... Reply To This Comment

jom join

http://everlasting-frend.blogspot.com/2012/09/segmen-idola-kegemaran.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...