expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 22, 2012

Kad jemputan kahwin versi facebook.

Salam. Wah menariklah kad jemputan yang my mom terima from her friend. Kad kahwin versi facebook. Huhu. Ingatkan just invite-invite via fb je. Rupanya boleh diabadikan dalam bentuk hardcopy iaitu kad. Mesti bakal pengantin berkenalan melalui mukabuku kan? Ala-ala Cinta Muka Buku giteww, sweet!

Saya pun nak wat jugaklah camni nanti, leh tak? Hihi. Memang saya berkenalan ngan incik tunang melalui fb pun. Almost 2 years and Alhamdulillah now dah engaged.:-)

Pape pun didoakan semua bakal pengantin yang akan diijabkabulkan berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat. Huhu sonoknya nak kawin! Ngeheeh.. (burok rupa sengih kambing):-P

Cik Misya : Ramai ajak berkenalan kat fb tapi sorry i'm not available anymore.


11 comments :

eimah siti said... Reply To This Comment

wahhhh...dasyat naa orang zaman laa...huhu

luqman zakaria said... Reply To This Comment

skg dah ade macam macam jenis kad kahwin ..yang buat macam flight ticket pon ade.!!huhu

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

nanty jangan lupa jemput bila sis nak kahwin pulak.... ^_^ ngee....

kinara kinatara said... Reply To This Comment

wah cantik2...boleh cuba nyh:)

nis said... Reply To This Comment

huhuhu.. Masa bulan 3 , kawan mak ayah nis punye kawan dah buat kad FB macam tuu 2 pulak tu warna pink & Biru .. Comel pulak tuu ^_^

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wah...Menarik + Unik :-)

fifie said... Reply To This Comment

Nanti boleh buat macam nie jugak, fie pun kenal dengan tunang melalui facebook. hiks

paan said... Reply To This Comment

jom join : http://paanzai.blogspot.com/2012/10/slot-sampaikan-salam-aidiladha.html

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

erm..cantik kan. masa saya kawen dulu kad kawen wangi ja. la ni dah ada macam-macam design he..he..

Nur farahiza said... Reply To This Comment

wahh mahal nie , tapi kreatif

shat mashuri said... Reply To This Comment

hahah... mcm2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...