Kad jemputan kahwin versi facebook.

Salam. Wah menariklah kad jemputan yang my mom terima from her friend. Kad kahwin versi facebook. Huhu. Ingatkan just invite-invite via fb je. Rupanya boleh diabadikan dalam bentuk hardcopy iaitu kad. Mesti bakal pengantin berkenalan melalui mukabuku kan? Ala-ala Cinta Muka Buku giteww, sweet!

Saya pun nak wat jugaklah camni nanti, leh tak? Hihi. Memang saya berkenalan ngan incik tunang melalui fb pun. Almost 2 years and Alhamdulillah now dah engaged.:-)

Pape pun didoakan semua bakal pengantin yang akan diijabkabulkan berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat. Huhu sonoknya nak kawin! Ngeheeh.. (burok rupa sengih kambing):-P

Cik Misya : Ramai ajak berkenalan kat fb tapi sorry i'm not available anymore.


Comments

  1. wahhhh...dasyat naa orang zaman laa...huhu

    ReplyDelete
  2. skg dah ade macam macam jenis kad kahwin ..yang buat macam flight ticket pon ade.!!huhu

    ReplyDelete
  3. nanty jangan lupa jemput bila sis nak kahwin pulak.... ^_^ ngee....

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. Masa bulan 3 , kawan mak ayah nis punye kawan dah buat kad FB macam tuu 2 pulak tu warna pink & Biru .. Comel pulak tuu ^_^

    ReplyDelete
  5. Nanti boleh buat macam nie jugak, fie pun kenal dengan tunang melalui facebook. hiks

    ReplyDelete
  6. jom join : http://paanzai.blogspot.com/2012/10/slot-sampaikan-salam-aidiladha.html

    ReplyDelete
  7. erm..cantik kan. masa saya kawen dulu kad kawen wangi ja. la ni dah ada macam-macam design he..he..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts