expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 12, 2012

Kertas Warna Merah Bloglist 2.0

Salam. Just simple words. Jom join! Klik SINI atau banner. TQ.

Amacam? Ringkas giler kan entri saya? heh. Nak lagi simple??

RINGKAS.

Dah siap! Hihi.. Kata nak entri 'ringkas' untuk dijadikan yang terbaik kan? Haha loyar buruk plak saya ni kan? Ngee.. But! Memang betul if korang dapat wat entri ringkas terbaik, korang akan dapat hadiah dari penganjur. Try ler!!

Em nak komen apa ek tentang blog penganjur ni? So far takde apa sangat nak dikomen. Blog yang simple dan mudah dibaca. Cuma saya baru follow and still tak dapat pick up apa content utama blog penganjur ni. huhu. InsyaAllah lepas ni akan selalu jenguk if berkesempatan. Satu soalan la, nape blog ni bernama 'Kertas Warna Merah' sedangkan design, font dan layout tak berwarna merah pun? Hehe.. Warna purple adela. Mungkin penganjur ada sebab tersendiri kot. Takpe, itu hak empunya memasing. Cepat-cepat bloglisted kan saya! heh.


Cik Misya : Merah ada 'Ong'!

4 comments :

Hanif Idrus said... Reply To This Comment

Kena terjah ini!!

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

Wahahahaa...merah ade ong ek.
Sebab die suke kertas kaler merah kot^^

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

nak join!!! :D

Dhia Dirham said... Reply To This Comment

wa.. saya da lama follow belog aimi. rasa mcm tiap tiap hari aimi join segmen. hehe rajin eh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...