Layan magazine Remaja jap.

Salam. Em dah lama tak membeli mag Remaja ni. More than one years rasany. Huhu. Almaklumlah dah tak termasuk kategori remaja lagi dah. Eh yeke? Huhu.;-)

Tertarik dengan cover page nya. Puteri Farah dan Nazin Othman. Both of them pelakon yang hebat and sedang meningkat naik. Apa yang wat saya suka about this cover adalah temanya. Nerd plus stylo-stylo skit. Very nice theme. Teringin juga nak shoot tema-tema different camni. But so far belum ada chance lagi. Nak jadi cover girl? Jauh sekali la harapan itu. Huhu.


Banyak juga tips menarik dalam mag ni. Dah lama tak beli, teruja gak la when see all the contents sekali imbas. InsyaAllah nak isi form untuk jadi model salah satu ruangan and yang paling best boleh promote your blog dalam mag ni. Haa ni la masanya nak up kan rating blog anda.:-)

Cik Misya : Pernah jadi hantu novel. Penuh koleksi novel Alaf21 dalam almari.

Comments

  1. Yup, Mieya pon suka tengok cover majalah nie. Sebab tu, Mieya beli. hehe

    ReplyDelete
  2. Betul2 nerd & stylo la ^_^
    Dah lama tak beli majalah...
    Biasa nak cari info, Google jak...Hehehe..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts