expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 13, 2012

Live Talkshow about MODELLING tomorrow!!

Salam semua.. Haa ada berita baik untuk mereka yang berminat nak tahu lebih lanjut tentang dunia modelling!! Selama ni korang hanya tengok dari jauh je kan? Takpun tengok melalui majalah, TV, internet.. Apa kata spend time sedikit masa untuk program latest by Empayar Siti Murni (ESM) ni. Tak rugi sebab korang dapat bertemu selebriti/personaliti TV dan blogger fashion yang sangat famous! Program ni esok tau!

Esok akan berlangsung COFFEE TALKS WITH PROFESSIONALS (khusus untuk newbies/talents).

KONSEP: DUDUK, DENGAR, SOAL (TALKSHOW)
TARIKH: 14 OKTOBER 2012 (AHAD)
LOKASI: ESM STUDIO, SRI KEMBANGAN, SELANGOR (Near to JUSCO Taman Equine)
CAJ: RM20.00 SAHAJA!

PANEL PROFESIONAL:
1- SITI MURNI ABDUL AZIZ(/MODEL/DUTA PRODUK/PEMBACA BERITA TV1)
2- WAWA(CERTIFIED IMAGE CONSULTANT)
3- AZHAR PEREKA FESYEN
JANGAN LEPASKAN PELUANG KEBERLIANAN INI...!
HUBUNGI TEAM ESM Shaz Yusoof (013-2818983) SEPANTAS MUNGKIN KERANA TEMPAT AMAT AMAT AMAT TERHAD...!


So, buat adik-adik dan kakak-kakak yang selalu tanya pada saya how can i become a model, haa ni la masanya untuk anda duduk dan dengar jawapan-jawapan itu..=) Saya telah bersama ESM sejak setahun yang lalu dan Alhamdulillah bakat saya mula menyerlah dan insyaAllah terus maju ke hadapan. Nantikan juga event BESAR-BESARAN Januari tahun depan special for talent-talent baru!! Cepat-cepat register ok!^^


Cik Misya : Bukan mudah nak jumpa personaliti TV/Artis yang humble dan suka berkongsi ilmu.

3 comments :

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

alaaaa,,, selangor? saya kat kelate la kak,, sob3,, tak de rezeki la nampaknya,, sob3

hazanis said... Reply To This Comment

jauh..xleh nak g..hukss

Syariezqcha Ain said... Reply To This Comment

ala... sedihny sis, da trlpas peluang la... bru buka blog ne.. x pe ar.. maybe bukn rezki kut.. tq for inform..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...