Nasi goreng kismis for breakfast

Salam semua. Morning! Huhu dah tengahari baru nak wish morning ya? Dah breakfast? Saya baru je nak breakfast. Tadi sibuk kemas-kemas rumah tu yang lambat breakfast.




Yummy nasi goreng kismis resipi khas from my mum. Mesti pelik kan nasi goreng ada kismis? Huhu itulah kreativiti my mom. And jangan taktau dia gunakan kismis minda yang telah didoakan tu. Ala selalu jual sekotak singgit tu. Huhu. Tapi kali ni besar-besar kismis nya.


Sedap! Selamat bersarapan.


Cik Misya : Kismis berkhasiat untuk minda a.k.a otak.

Comments

  1. sedap x kak aimi???msti sdp kismis 2 kan??dh gya mcm nsi tomate je

    ReplyDelete
  2. erm...nampak sedap, macam nasi merah.
    laparnya nasi kenduri (",)

    ReplyDelete
  3. sedap! nak sikit.. saya xbreakfast lagi.. hehe

    ReplyDelete
  4. kalau ada kismis comfem sedap hehe :D

    ReplyDelete
  5. sedapnya... ^_^... mesti sedap sis masak nih...

    ReplyDelete
  6. lapar pulak dh tengok nasi goreng ni.. malam kang mau masak nasi goreng jgk =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts