Skip to main content

Pemenang topup Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Salam semua.. Ramai yang bersorak team feveret menang bola malam ni. huhu. Saya pun nak umumkan pemenang segmen anjuran saya baru-baru ini iaitu  Segmen : Cik Misya Nak Follow. Ingat lagi tak? Huhu.. Maaflah lambat umumkan pemenang atas kesibukan sampai tak sempat nak pilih pemenang melalui random.org tu. Alhamdulillah seramai 95 orang peserta telah join tapi ada 2 orang peserta yang link nya tak dapat dibuka. Tak tahu la nape but at least inform lah penganjur if korang taknak join. Rite? But saya still proceed numbering seperti biasa. Nanti pening kepala plak nak tukar-tukar. Huhu.

Tonight saya agak free, so inilah dia 3 orang pemenang topup RM5.00 yang bertuah itu..=) (Sila lihat nombor memasing di SINI terlebih dahulu.)

Jeng-jeng-jeng......!;)))


The winners are............................ :
No. 16 : Jesamine!!


No. 40 : Uda Said !!


Alhamdulillah.. Settle umumkan para pemenang..:) Tahniah wat yang bertuah okeys. Yang tak menang pula jangan sedih-sedih. Hadiah saya ni kecil je. Huhu. InsyaAllah next time saya wat lagi segmen atau contest-contest sebegini. Saya tetap hargai anda semua yang sudi join my segmen. Saya dah follow anda semua dan anggaplah ia sebagai hadiah juga.^^

Ok! Untuk 3 orang pemenang ni, saya akan tinggalkan komen di blog anda untuk anda semak nama anda di sini. Kalau semua ok, then sila bertindak segera seperti di bawah:

Hantarkan nama, link entri segmen saya, dan nombor handphone anda ke aimi@aimisyahirah.com dalam tempoh 7 hari selepas entri pengumuman pemenang ini dibuat. Kalau dalam tempoh tu tiada feedback maka pemenang lain akan dicari. :) Topup akan dimasukkan dalam tempoh 3 hari selepas details dihantar ke emel saya. Tahniah!  Thanks all!!


Cik Misya : Hargailah hidup anda.

Comments

Abang Karu said…
Nah...! nampaknya menang lagi hehehee
alhamdulillah....terima kasih ye.

Apa alamat emailnya...jenuh dok godek2 ni...tak jumpa. Nak hantar detail nih...ekekkeke
Unknown said…
thniah kpd semua pmenang
uda said…
saya menang ! terima kasih cik misya ! yeayyyy.. hehek
Unknown said…
Tahniah kepada semua pemenang :-)
ayut said…
tlupa nk tgk...huhuhu..tahniah pemenang! :)

Popular posts from this blog

Resipi Popia Coklat Nestum yang senang dan sedap!

Salam. Apa benda atas tu? Ahha itulah Popia Coklat Nestum! Hasil air tangan saya sendiri sempena Aidilfitri baru-baru ini. Mana dapat resipi? Follow dari facebook je. Hehe. But ianya sangat senang dibuat. Rasanya pun sangat sedap. Husband saya 2 balang habis dia makan. Lemak-lemak manis rangup gitu.. Jom saya share resipi Popia Coklat Nestum...

Bahan-Bahan
Kulit Popia (50 keping) Coklat Compound jenama Beryls (500g) Nestum Original Serbuk Vanillin Butter Tepung gandum dan air Minyak masak (Untuk menggoreng popia)

Cara-Cara
1. Potong kulit popia berbentuk segi empat ikut size diingini. Kemudian gulungkan dan letak di atas dulang. Untuk elak gulungan terbuka, sapukan sedikit tepung gandum yang dicampurkan dengan air supaya hujung kulit popia melekat. Biarkan dalam beberapa minit supaya kulit popia tersebut kering. If masih basah bila goreng nanti tak rangup tapi keras dan leper.

2. Seterusnya goreng kulit popia tersebut hingga warnanya kekuning-kuningan. 

3. Untuk coklat, cairkan coklat …

Segmen Bloglisted 2020 by Misya

Salam everyone.. Wah kejap je dah masuk 10 hari di tahun baru 2020. Sampai saya sendiri tak sempat nak update blog. Usually memang every year i will organized 1 segment to refresh my bloglist. So, wanna join my bloglist? Makesure anda di 'bloglisted' kan oleh saya melalui segmen ni! How to join? Lets read below..

Follow my blog http://www.aimisyahirah.com and my instagram account HERE (for those yang ada IG).Bloglisted kan my blog in your blog. (means masukkan my blog in your bloglist also)Make simple entry about this segment by put the title "Segmen Bloglisted 2020 by Misya" and put the banner above which must be linked to this entry back.Publish your entry, copy the entry link and paste at the comment below. Dats all! :) And... for those yang lucky, 2 blogs will be reviewed by me randomly bila ada free time. InsyaAllah.. This segment will be held until 31st January 2020. If rajin uols bolehlah blogwalking ke blog Senarai Peserta nanti. Orite Happy New Year 2020!!


M…

Istanbul Trip #5 : Salji tebal menyelubungi bumi Turki!!!

Salam. Dari Part 4 kini Part 5 pula. Hari kedua di Istanbul, plan nak ke Muzium Panorama di Topkapi. Ada sesuatu bakal berlaku pada Hari Kedua ni sebab takkan jumpa experience ni kat tempat lain yang saya pernah pergi! Nak tahu apa dia? Jom zoom apa aktiviti kami...
Rezeki kami dapat melihat keajaiban Tuhan... Peluang menikmati salji menyelubungi bumi Turki.. Tak sangka apa yang diperkatakan oleh salah seorang penjual kasut winter kami jumpa inform tentang cuaca bersalji tu benar belaka! Kuasa Tuhan... Yang takkan jumpa di Malaysia!
Pagi-pagi breakfast dulu di Bekdas Hotel. Awal pagi tu cuaca kelihatan biasa saja macam hari sebelumnya. Tak aspect pon salji turun sume tu sebab kalau diikutkan kalendar musim sejuk di Turki sepatutnya dah berada di penghujungnya. 
Hotel kami dikelilingi oleh shoplot yang best-best! Boleh shopping puas-puas tapi harga agak mahal di sini.
Tengok tu, macam-macam kedai ada! 
Dalam train... Tanpa disangka, dalam perjalanan kami ke Topkapi, salji turun dengan…