expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 3, 2012

Pencarian Model FAF Kuala Lumpur

Salam semua.. Now ada pencarian model by FAF Kuala Lumpur untuk memperagakan baju & tudung dari koleksi dorang. So i want to try my luck if ada rezeki berkolaborasi dengan label FAF.=) Uols nak join pun boleh.. Just click HERE. Takpun click je banner gojes kat bawah ni..


Apa yang best mengenai pencarian ini, tiada syarat ketat bagi setiap peserta untuk turut serta. I mean, its not compulsory for you to have wajah yang cantik, potongan badan yang menarik atau ketinggian maksimum. Hah! Buat anda yang talented tapi tak berpeluang nak jadi model, try ler this contest! Bcos sume wanita bersaiz XXS hingga XXL boleh join tau!!=)

Now saya nak hantar penyertaan.. So far, semua syarat-syarat telah dipenuhi. Below adalah gambar-gambar saya untuk tatapan penganjur. Hehe.. Lite-lite je ni. huhu..







Ni pula details saya....
Berat : 48kg 
Tinggi : 160cm
Ukuran badan : 32-25-37


Nak lebih details?;) Ahakss.. Boleh view compcard saya di SINI atau profile penuh saya di SINI.


Buat kengkawan blogger semua, doakan untuk saya k! Mana tahu berkat doa anda saya terpilih dan memenangi pencarian model ini..=) Selain jadi model, ada juga hadiah-hadiah lain yang menarik menanti anda!
  • Model utama bagi semua keluaran FAF Kuala Lumpur sesi '13/'14
  • 1x set penjagaan wajah Miracle Tab *RM250*
  • EX Radiance Activator *RM130*
  • Sehelai tudung chiffon 3 layer *RM75*

Wish me luck okeys!! Muah3x!^_^



Cik Misya : Tak minat tengok AF (Akademi Fantasia).

8 comments :

therosputih said... Reply To This Comment

gud luck yer...kalau ada rezeki tak ke mana kan...

QieyLa EisaBeLLa said... Reply To This Comment

kak aimi. kite nak cuba. tapi tak tahu macam mane. kite nie layak ke? hurmmm... :(

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@therosputih InsyaAllah amin... tq ya.:)

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@QieyLa EisaBeLLa Syg, if tak mencuba macamana nak tahu layak ke tak.. cara nak join? Klik banner yg ada tu k.. boleh baca details kat blog penganjur.=)

fifie said... Reply To This Comment

InsyaAllah menang, goodluck sis :)

Puan FA said... Reply To This Comment

Hye syg ! TQ for joining my contest , ada rezeki adalah ye? All the best :))

-misz zela- said... Reply To This Comment

Good luck =)

wantie said... Reply To This Comment

good luck

datang dari segmen bloglist KA
dah lama follow u
http://lovingwantie.blogspot.com/2012/09/bloglist-kesuma-angsana.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...