expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 4, 2012

Photoshoot at Menara PJH, Putrajaya (Part 1)

Salam semua.. Em dah lama tak update portfolio untuk modelling.. Maklumlah model tak glamer.. Jarang dapat job. Ahakss.. Lagipun memang saya dah jarang ambil shoot mana-mana sebab kekangan masa plus banyak kisah penipuan. Dah shoot, sekeping gambar oun tak dapat, for what kan? Tolong-tolong member katanya. Last-last tak jadi apa.. Pengajaran untuk saya dan talent-talent baru di luar sana, 

Ok proceed to this, photo shooting ni dibuat at Putrajaya area.. Building of Perbadanan Putrajaya in front of Palace of Justice. Tempat yang menarik untuk shoot but perlu menahan lapar dan dahaga serta cuaca panas sebab diadakan masa bulan puasa yang lalu. Make-up artist sponsored by Sis Eila from Shoppe Gurlish. Thank u so much to Asrol Firas from Shas Photomax and his friend, Shafizan yang sudi invite saya dalam shoot ni. InsyaAllah gambar-gambar ini akan digunapakai for boutique untuk sesi pemilihan model. So far belum tahu lagi resultnya bcos saya bergandingan dengan 2 lagi model. One of them is Jaja Sutera.=) Lets view my latest photos in modelling!

Jacket from Nichie, Hijab from Butik Mama..  Ada 2 wardrobe yang saya gayakan. Tunggu entri Part 2 punya k.=)















Cik Misya :

4 comments :

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

cantik :)

Cik Que said... Reply To This Comment

nice photoshoot...sye mmg berminat dalam bidang2 photoshoot ni..tp tak tahu nak mulakan dari mane..ape2pn, sume gmbr kt ats mmg menarik..suke sangat tengok...^_^

BeLLa said... Reply To This Comment

wahhh mabelous sy minat nk modelling tp x cantik la hehe

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

gambar first and second tu nampak kak misya tinggi and slim sangat,, jelez melanda dah, haissyyy,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...