expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 17, 2012

Review Terpantas 1 : Si Matatajam

Salam. Seperti yang dijanjikan melalui segmen saya di SINI, now saya nak review blog pertama yang join segmen tersebut iaitu Si Matatajam (bukan nama sebenar) hehe. Nak follow? Klik pada banner cute kat bawah ni okeys..


Si Matatajam ni selalu juga jengah blog saya dengan meninggalkan jejak melalui komen. Rajin beliau singgah. Terharu..^_^

Awal-awal bila open sahaja blog ni, memang sejuk mata memandang. Header pun cute je. Berlatar belakangkan warna pink dan dihiasi dengan petikan terjemahan Al-Quran. Kira antara blog yang sejuk mata memandanglah.:) 

Dan yang paling penting, blog beliau ada page khas untuk putera kesayangannya iaitu Khalish. Dari dalam perut sampai sekarang, sume kisah Kalish ada diceritakan. One day if Khalish dah besar mesti teruja nak baca story-story tentangnya yang ibunya karangkan. Best kan? huhu..

Comel kan? 
Macam saya! ^^ (Uweksss perasan!!)

So, tak rugi korang follow blog ni sebab Si Matatajam ni rajin blogwalking. At least dapat menambah kenalan dalam dunia blogging ni especially untuk kaum ibu-ibu mahupun bakal-bakal ibu. Mana tahu beliau boleh share tips tentang 'ibu-ibu' ni. hehe. Saya juga bakal seorang ibu satu hari nanti. InsyaAllah..^^



Cik Misya : Sudah mula prepare untuk wedding.


4 comments :

Norhaizan hakim said... Reply To This Comment

Si matajam memang rajin bw..pegi le mana2 blog,mesti nampak komen si matajam ni.

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Kak M memang best...
Rajin BW dan rajin komen blog Wilma ^_^
Kak M merupakan salah seorang pembakar semangat Wilma untuk terus berblogging...
Terjah...Jangan tak terjah blog Kak M tau :-)

norzibeautilicioushouse said... Reply To This Comment

ya si mata tajam selalu blogwalking :)

Si Matatajam said... Reply To This Comment

Owh terharunya dahku..ha ha.. Tq Misya sebab review blog M..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...