expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 18, 2012

Review Terpantas # 4 : Izzah Norlizah

Salam.. Nak review satu lagi blog yang join my segmen 8 Terpantas untuk di review tu iaitu Izzah Norlizah

Bila buka je blog beliau, wow sangat ceria okeys! Cik Izzah menggunakan warna hijau sebagai tema blognya. Doodles dia pun berwarna hijau. Sesuai dengan tema Muslimah..:) If uols nak tahu Cik Izzah ni antara tukang komen blog saya yang agak rajin. Hehe. Terima kasih bebanyak wat beliau yang sudi follow dan jadi pembaca setia entri-entri entah pape saya.^^ Siap join my segmen lagi. Huhu

So far saya suka blog ni.. Simple dan kemas. Cuma maybe kena adjust penggunaan warna backgroud dengan tulisan sebab lebih kurang sama, tercari-cari mana satu saya nak klik. Hehe. Overall semua ok. Haa if nak tahu, Cik Izzah ni berasal dari Sabah tau! Wah nun jauh di sana bah... Terharu rasa orang jauh di seberang Laut Cina Selatan follow kita. Ngee..


Oh kami sebaya rupanya. Huhu.. Jom la follow this blog okeys. Klik SINI atau header comel kat atas tu.=)



Cik Misya : Pernah sekali menjejakkan kaki di Sabah.



4 comments :

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Satu negeri dengan Wilma ^_^

Izzah Norlizah said... Reply To This Comment

tq cik Misya,,,ptotla follower da b'tmbh^^,,,tq jg ats komen blog sy tp xfhm la,,,background bhgn mna???

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

Welcome dear..:-) oh maksud saya warna tulisan pink dengan background hijau, tak nampak kontra. Huhu

Izzah Norlizah said... Reply To This Comment

cer tgk balik,,,sy da tkr ke???
singgah sini ek,, :)

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/11/blog-direview.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...