expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 19, 2012

Review Terpantas #5 : Norzi Beautilicious House

As-salam.. Em pagi ni nak review satu lagi blog terpantas yang join segmen saya. Merupakan blog perniagaan butik sacara online, tak sangka ada business woman yang join segmen saya ni. Huhu. Thank you so much to Kak Norzi for joining me!


So, kalau korang nak shopping atau nak cuci-cuci mata dengan aneka busana, baju, skirt yang cantik-cantik bolehlah berkunjung ke Norzi Beautilicious House Sangat mudah nak membeli sebab semuanya boleh dilakukan di hujung jari. Borang tempahan juga disediakan.. 

Latest promotion yang sedang berjalan adalah sempena Hari Raya Aidiladha yang bakal menjelma tak lama lagi! Cepat-cepat singgah dan follow blog ni okeys!





Cantik-cantik kan busana yang dijual? Dari segi design dan layout blog ni saya taknak komen. hehe.. Dah nama pun blog business kan, Kak Norzi pandai susun atur blog nya. Senang untuk pelanggan-pelanggan bershopping di butik onlinenya ini. Apa-apa pun saya wish supaya Kak Norzi berjaya dalam perniagaannya! Taknak bagi saya free baju ke? Dah tolong promote ni. hihi..;) Gurau je.. ^^

Oh ya! Voucher yang saya pernah menang dalam contest Kak Norzi di sini pun masih belum digunakan lagi. Boleh ke saya guna untuk promosi ni? Huhu..



Cik Misya : Ada harapan jadi model Kak Norzi tak? Hihi.



3 comments :

fandyz said... Reply To This Comment

Salam, Hmm pompuan ni memang suka shopping.. hobi mereka kan, dapat online lagi lah best he! :)

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

cantikkk...

norzibeautilicioushouse said... Reply To This Comment

assalam aimi... terima kasih kerana review tak sangka pantas juga kakzi....
bisnes kecil kecilan dear.. :) terima kasih mendoakan bisnes kakzi..... kakzi doakan awak success dalam bidang diceburi..
baucer boleh guna ...inform ya kalau nak guna :)
Insyaallah akan list nama awak, kalau ada project kakzi roger awak ya dear... thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...