expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 23, 2012

Review Terpantas #6 : Yan Saflina

Salam.. Erm dah lama tak review blog orang. Huhu. Segmen 8 Terpantas saya hari tu masih ada baki 3 blog yang belum direview. So hari ini nak jengah blog milik Yan Saflina yang comel lote ni.:)


Bertemakan polkadot blue + pink wat saya rasa ceria giteww.. Huhu.. Saya pujilah sebab dia pandai bermain dengan warna especially part tulisan (jenis dan warna) yang digunakan memudahkan pembacaan. Keep up this ok.:) Saya ni ada masalah rabun dan silau jadi kalau ada blogger guna warna yang striking-striking pastu tak kontra dengan tulisan, fuh mahu migrain saya dibuatnya! huhu

Blog Yan ni very simple. Tak serabut dan memudahkan pembaca. Bila simple, nak upload pun senang. Cewah pandai komen blog orang ek. Blog saya pun apa kurang serabutnya kan? Hihi...

So wat anda semua yang suka blog warna-warna gini, follow la Yan di SINI. Semua entrinya simple-simple. Selamat menjengah!=)



Cik Misya : Suka baby blue..^^

4 comments :

Nur farahiza said... Reply To This Comment

da terjah blog yang simple macam orangnye :)

Yan Saflina said... Reply To This Comment

:) thx 4 d review sis..:D

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Wilma nak p terjah blog Yan Saflina kejap lagi ^_^

cik azLyzah⊙.☉ said... Reply To This Comment

nak terjah blog die jugak lah^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...