expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 23, 2012

Review Terpantas #7 : Zainul Zaki

Salam, sebelum pi lunch ni nak review satu lagi blog yang join segmen terpantas saya. Satu-satunya jejaka Malaya yang sudi join my segmen terpantas ni. huhu.. Tahniah!;)

So, korang nak terjah dan follow blog Zainul Zaki ni klik je header sempoi beliau di bawah ni..


Huhu memang sempoi je blog Zainul ni. Rasanya beliau baru sangat join dunia blogging ni. Tapi its ok, dia bersemangat juga nak teruskan berblogging dengan join macam-macam segmen.

Dah nama pun lelaki kan, mesti sempoi orangnya. Huhu. Sampai nama blog pun Forgot My Title...! Huhu camne leh terlupa ni Zainul? Ke memang saje letak gitu? ;) Kreatif la juga kan?

Bertemakan warna hitam putih, memang simple. Takkan nak letak warna pink pula kan? hihi.. Nanti digelar jejaka jambu plaks. Huhu. But kalau nak tahu dia ada satu lagi blog iaitu Sophie Paris Putrajaya. Menjual produk-produk kecantikan jenama Sophie Paris. Owh dah dekat lah rupanya kita. Saya pun duk Putrajaya juga! If nak guna khidmat model for your product, roger-rogerla. Ahakss..;) (sempat promote!!)


Wah, saya promote 2 blog ni, kena bagi hadiah! hehe.. Pape pun if uols sudi, jenguklah blog Zainul ni. Nak follow pun boleh. At least bagi dia semangat sedikit untuk selalu update entri. hehe..



Cik Misya : Pecah rekod bulan Oktober 2012 update more than 100 entries.

2 comments :

:: Mrs.Eady :: said... Reply To This Comment

okey..terjah skrg!

zainul zaki said... Reply To This Comment

aiyak :D heee
tulah tu,,insyaAllah dah stable bisnes nak jugak cari model :D
thanx sngat ya :D
heee,,yupe,,baru lg dalam blog ni :D
harap tunjuk ajar :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...