expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 25, 2012

Review Terpantas #8 : Masliza Abd. Razak

Salam.. Akhirnya tiba juga ke blog ke-8 yang join my segment baru-baru ni! huhu.. Tahniah wat Masliza Abd Razak cos jadi yang terpantas join dis segmen!=)


Masuk sahaja blog beliau, saya tertarik dengan header comelnya. huhu. Nak terjah juga? Klik header beliau kat atas ni okeys.=) I think she's hot mama sebab walaupun dah berfamily, but still gorgeous and pandai bergaya.:) Bila tengok header ni, memang beliau seorang ibu yang sangat lovely. ^^

Now nak review blog beliau pula. Of course saya suka dengan blog yang kemas macam blog Masliza ni. Layout, Design, Warna semua simple dan memudahkan pembaca. Keep up this ok!=) 

I think she's still new in blogging world but beliau antara tukang komen yang agak kerap juga di blog saya. Tq Mas for viewing my blog!=) And if nak tahu beliau ada jual pakaian untuk baby tau. So, if nak beli, terjahlah blog beliau kat SINI. Laku juga baby wear yang dijual! Banyak yang sold out dah. =) 




Comel tak baby wear ni? huhu. Wat bakal-bakal ibu mahupun yang dah jadi ibu, silalah jenguk dan follow blog Masliza ni okeys.:)


Cik Misya : Perasan diri ini baby face.:p

2 comments :

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

tq cik misya...
seronoknya dapat di review (",)
sekurangnya dapat tambah kenalan,..
betul tu, saya masih lagi baru dalam berblogging ni.
sapa-sapa nak kenal saya jom la terjah..

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Bestnya kena review :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...