Sape nak tambah follower by leyla

Salam.. Jom join segmen ini! By adik Aswaleyla yang sweet ni okeys.. Klik SINI atau banner kat bawah to getting know apa syarat-syarat nya..



Untuk segmen ni, penganjur nak kita komen 3 perkara about her blog.. Huhu takut plak nak komen-komen blog orang ni. Ngee... Okla, ini pendapat ikhlas saya tentang blog Leyla:

1. Kemas... Tak terlalu padat dengan macam-macam gadjet. Teruskan ok.=)
2. Saya kurang berminat if blog tu ada bunga-bungaan / tabur-taburan sebab ia mengganggu pembaca nak blogwalking/ membaca entri anda. Kalau takde benda tu , rasa lapang sedikit mata untuk singgah lebih lama di blog anda.
3. Saya suka blog ni sebab guna theme colour sama ngan saya iaitu PINK! hehe.. Ramai juga gadis-gadis yang suka pink ya. Dulu masa saya zaman sekolah, I REALLY HATE PINK COLOUR! Tak tahulah nape bila dah meningkat dewasa tiba-tiba boleh jatuh cinta dengan warna pink. Dalam hati ada taman kot... Hehe..@_@

Amboi bukan main lagi saya komen blog orang ye! Belum orang komen blog saya ni lagi. Mahu kena kondem habis-habisan! Hehe.. Pape pun take it positively okeys..=) So, saya printscreen follower saya (kotak merah). Ada seramai 782 orang (cket je..) =( Harus berusaha lebih gigih untuk tingkat follower!! Chaiyok-chaiyok!!



Now its ready to be served to Miss Leyla.. Hope ada rezeki nak menang hadiah! Ngee.. InsyaAllah...^^


Cik Misya : Suka simple but smart.

Comments

  1. http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2012/10/sape-nak-tambah-follower-by-leyla.html


    da join =)

    ReplyDelete
  2. Done follow u, salam kenal dan bertukar2 fikiran
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Cik Misya :-)

    ReplyDelete
  4. selamat menambah follower cik Misya... :)

    ReplyDelete
  5. same la kite . dulu really really hete pink color . ntah start bile bleh jatuh dekat warna pink nie . hehe . tq join ye kaq . chaiyookk model malaysia !

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts