expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 17, 2012

Saya peminat jaket! Nampak profesional.

Salam semua.. Erm nowadays saya memang gilakan jacket or something like blazzer or cardigan. Huhu.. Bila keluar ke mana-mana, its very easy nak sarung. No need to tukar baju lain, hanya capai jaket then dah boleh keluar ke mana-mana. Semalam sempat survey via online kot-kot terjumpa any jackets/blazzer yang cantik-cantik. Then terpandang salah satu butik yang menjualnya. Oh teringinnya nak beli..! Huhu.. Normal lah wanita memang suka something yang nice and beautiful rite? ;)




Cantik-cantik kan? Huhu.. Nanti if ada rezeki lebih mahu grab sehelai, dua helai mahupun 3 helai. Wah tamak!! Huhu.. Sambil-sambil tu berkenan plak dengan baju kat bawah ni. Especially warna merah. Boleh match kan with white legging saya. Ngee..:)


Bawah ni antara gambar saya berjaket. Kalau gi mana-mana mesti ada orang tegur, nak gi oversea ke? Huhu. No la.. Saya suka sebab ia kelihatan profesional nak ke mana-mana dan lebih sopan compare you just pakai t-shirt yang sometimes jarang dan sendat if nak keluar rumah..=)

Jaket ni dihadiahkan oleh my fiance for my Birthday last year. From Nitchie, Alamanda.. =) 


Nampak sama je macam kat atas tu tapi yang ni jaket versi labuh. Juga dari Nitchie, Alamanda. But saya beli sendiri. hehe.. (Klik gambar untuk more story)



Cik Misya : Profesionalisme penting untuk segala macam urusan.





8 comments :

Mira Adzlia said... Reply To This Comment

cantik :)

CikNana said... Reply To This Comment

uiyyooo...he

Nurmujahidah Ismail said... Reply To This Comment

jangan la legging,,, huhu

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Mira Adzlia Kan? hehe

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@CikNana Apa yg uiiyoo tu? huhu

Aimi Syahirah said... Reply To This Comment

@Nurmujahidah Ismail Oh don't worry, saya berfesyen bukan utk berseksi. Legging saya takdelah sampai ikut warna kulit dan menampakkan bentuk kaki 100%. Saya sendiri pun geli nak pakai if legging camtu. huhu.

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said... Reply To This Comment

saya pown minat dan suka dan senang nak bawa ke mana-mana majlis...in other words...senang nak suaikan kan kan kan? ^_^

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Cantik ^_^
Wilma setuju dengan Cik Misya if kita pakai jaket kita kelihatan profesional...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...