"SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!"

Salam semua.. Jom Terjah, Follow dan Menaik!! Apa yang menaik?? Ahaks.. Jangan fikir bukan-bukan plak!;) Traffic and follower la yang menaik kan.. Jom join segmen kedua Ain ni by clicking HERE or banner colourful kat bawah neh.


Tag : Masliza Abd Razak dan Ben Ashaari. (wah berani tag Abg Ben ya!) huhu saje share-share if beliau berminat nak join.;) Yang lain-lain nak join pun digalakkan. Jangan majuk saya tak tag anda pula. hihi..


Cik Misya : Susah betul nak naikkan nama.



Comments

  1. Hai hai ^_^ Thanks coz sudi join segmen 2 Ain ini. Saya dah listkan senarai peserta. Jom la blogwalking :)

    http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen-2.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen sama..dah folo sini..nanti singgah tau..:)

    http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  3. hye.. singgah sini dari segmen yg sme
    dah follow blog awk dlu
    jmput singgah blog sy plak

    http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  4. salam...dr segmen yg sama...http://mamakaybee.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini :D from the same segmen :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  6. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN 2: Terjah, Follow, Menaik!!!

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  7. http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html#comments

    follow me back

    ReplyDelete
  8. hye ! salam perkenalan dari saya, owner Liyana Erythrina's Bloghouse =))

    eh ? kita dalam segmen yang sama eh ?
    =p

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan...dari segmen yang sama..nice blog..dah follow...jemput datang ke blog kita plak..=D

    http://thesweetsoureverlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Blog walking here.. From same segmen.. :D

    Hye!

    ReplyDelete
  11. hye,datang intai sini..dari segmen yang sama...jemput singgah ke blog saya... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, dari segmen yang sama! ^_^

    http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  13. diari segmen sama . singgah sini - http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama. Follow sini:) Follow saya balik ya. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yang sama ! Done follow blog awak , WAJIB follow blog saye balik , hehehehe . *Kalau rajin , folloow la , takpakse ^____^

    --> http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/11/segment-time-segmen-2-terjah-follow.html

    ReplyDelete
  16. salam.. dri segmen yg sme.. dtg n follow cny..
    http://eikasrie.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik_6284.html

    ReplyDelete
  17. Salam..dari segmen yang sama..Done follow awak :)

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  18. Salam.. datang dari segmen yang sama :)

    jom ke blog saya :)
    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-2-terjah-follow-menaik.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts