SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

Salam. Yuhuu terpandang banner segmen ni terus wat saya terpikat! Oh my.. I love roses so much!! Huhu.. Teringat masa dapat roses dari Incik Tunang dulu. Ngehehe.. Nak roses juga? Eh silap, nak join segmen ni juga? Please click HERE or banner untuk tau syarat-syaratnya.:)



Tetap nak share gambar sendiri dapat roses dari incik tunang kan? Ngehehe terimalah...;)


Pink roses lagi tuh!^^ Saya rasa saya pernah wat entri pasal ni tapi tak jumpa cari mana entri tu. huhu. 


Cik Misya : Dalam hati ada taman bunga ros.




Comments

  1. nice rose . . =) nice blog cik aimi syahirah . .^^..

    ReplyDelete
  2. nice entry.....daripada mselim3.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen..
    Singgah dari segmen sama

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  4. bw dari segmen yg sama :)

    http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Merayau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete
  7. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts