expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 30, 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

Salam. Yuhuu terpandang banner segmen ni terus wat saya terpikat! Oh my.. I love roses so much!! Huhu.. Teringat masa dapat roses dari Incik Tunang dulu. Ngehehe.. Nak roses juga? Eh silap, nak join segmen ni juga? Please click HERE or banner untuk tau syarat-syaratnya.:)



Tetap nak share gambar sendiri dapat roses dari incik tunang kan? Ngehehe terimalah...;)


Pink roses lagi tuh!^^ Saya rasa saya pernah wat entri pasal ni tapi tak jumpa cari mana entri tu. huhu. 


Cik Misya : Dalam hati ada taman bunga ros.




10 comments :

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

gd luck yer

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

tq ye sudi join ...heehhe

mawaddah warahmah said... Reply To This Comment

nice rose . . =) nice blog cik aimi syahirah . .^^..

mselim3 said... Reply To This Comment

nice entry.....daripada mselim3.blogspot.com

Nor Salmi said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen..
Singgah dari segmen sama

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Nur Amiera said... Reply To This Comment

bw dari segmen yg sama :)

http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

F@R@H_F@R!!eN said... Reply To This Comment

sya pn join jgak... dtg jalan2..

sukagelak said... Reply To This Comment

Merayau kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

cheeze maz said... Reply To This Comment

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

Mia Liana said... Reply To This Comment

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...