Segmen "Cubit-cubit Manja"

Salam... Ouch..! huhu main cubit-cubit plak ye... Meh sini join segmen INI. Takpun klik banner okeys..Jangan risau, penganjur takkan cubit korang punya. Kalau cubit pun bukan sakit tapi sedap. Hikhikhik...

Segmen ni sempoi je.. Yang penting korang kena follow semua syarat-syarat yang dikenakan. At least dapat tambah kenalan sesama kita, ye dop?

Saya saja join segmen ni kerana of course nak tambah follower dan traffic. Dan yang paling best, kena click iklan. Hopefully bertambah rezeki penganjur dan semua peserta. Amin..:)


Cik Misya : Cubitan saya berbisa.;)

Comments

  1. Wilma pun join segmen nie...
    Best kan Cik Misya :-)
    Dah cubit2 sayang iklan Cik Misya tu ^_^

    ReplyDelete
  2. tagged awak sini :D

    http://yayacaramel.blogspot.com/2012/10/jom-masuk-bloglist-guliboolat.html

    ReplyDelete
  3. Hai...thanks sebab sudi singgah blog lezza and join segmen yg lezza anjurkan. Lezza dah cubit2 manja kat semua button yg boleh dicubit =p

    ReplyDelete
  4. http://meestring.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html


    yeahhh!!!!!

    ReplyDelete
  5. ewahhhh....maen cubit2 plak..hihihhh

    ReplyDelete
  6. Assalam..blogwalking here and one of peserta segmen cubit-2 cinte :D hope dtg visit blog sy jugak

    ReplyDelete
  7. follow n klik iklan dr segmen yg sama :)

    http://haruno-hana.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen ni http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    btw jom join my 1st GA :)
    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    ReplyDelete
  9. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen "Cubit-cubit Manja"

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama :D

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja.html

    ReplyDelete
  11. jengok sini.....ada pengumuman =)

    http://misslyzeer.blogspot.com/2012/11/segmen-cubit-cubit-manja-tamat.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts