Segmen : Follow and win RM50 by Eikyn Grinxs

Salam.. Sebagai penutup tirai entri saya malam ni, i want to join one segmen by Eikyn Grinx's. Err camne nak sebut tu? Ngee... Cik Adik Eikyn ni murah hati nak bagi hadiah duit/topup! Apa lagi uols, meh la join ramai-ramai..=) Click HERE or banner....


Em dah nama pun segmen follow-follow kan, so saya print screen jumlah follower saya untuk tatapan penganjur. Hopefully follower-follower saya ni mendoakan rezeki saya untuk menang! Ahaks.. Salah guna kuasa nampaknya neh. Hehe.. Takdela.. Hopefully dorang join juga segmen ni. Ada rezeki dorang menang, kongsi ngan saya. Hihihi.. (jangan harap!) =P


Nak tag sape ek? Kalau facebook senang skit nak tag-tag nih. Huhu. Okla tag Rien Rose dan Nabila Biela.. Ok siap! Em kreatif ke entri saya ni? Lite-lite je kot. huhu. Takpela, just wanna try, apa salahnya, ye dop? Uols cepatlah join. Kalau tak cukup 100 participants, contest dibatalkan! Punah harapan, musnah impian mau memiliki hadiah yang ditawarkan itu. Cett! Bermadah berhelah plak saya ya? Watever..! Huhu..

Ok want to go to sleep now.. C u in my dreams! Ahha.. Taknak! Baik saya mimpi si dia yang tersayang. Ecehhh! Gedix! Ok gudnite. Assalamualaikum...^_^



Cik Misya : Suka bermanja.

Comments

  1. aip... Good Luck akak misya... ekin dah follow :)

    ReplyDelete
  2. jangan lupe Blogwalking peserta lain and follow.. bloeh tengok dekat Senarai Peserta yang bakal diupdate dari semasa ke semasa :) spread the love.. ecewah.. haha have a good night!

    ReplyDelete
  3. saya dari segmen yang sama saya singgah comment dan follow sini :)
    http://storymieralover.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  4. dr segmen yg sma

    bw here

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  5. http://anisbedtimestory.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    Anis join segmen yang sama. jalan-jalan and follow sini.

    ReplyDelete
  6. Singgah sini,

    Dah lama follow awak

    Dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    Jom join segmen nie jugak

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    Da hadiah misteri untuk top referral :)

    ReplyDelete
  7. dtg dri segmen sama...done follow,hit me back,k!
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama ^w^

    http://www.smoochie-licious.co.cc/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  9. bw + dah lama follow sini.... follow balik taw... :)

    http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama..done follow sini.. (:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts