expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, October 8, 2012

Segmen : Follow and win RM50 by Eikyn Grinxs

Salam.. Sebagai penutup tirai entri saya malam ni, i want to join one segmen by Eikyn Grinx's. Err camne nak sebut tu? Ngee... Cik Adik Eikyn ni murah hati nak bagi hadiah duit/topup! Apa lagi uols, meh la join ramai-ramai..=) Click HERE or banner....


Em dah nama pun segmen follow-follow kan, so saya print screen jumlah follower saya untuk tatapan penganjur. Hopefully follower-follower saya ni mendoakan rezeki saya untuk menang! Ahaks.. Salah guna kuasa nampaknya neh. Hehe.. Takdela.. Hopefully dorang join juga segmen ni. Ada rezeki dorang menang, kongsi ngan saya. Hihihi.. (jangan harap!) =P


Nak tag sape ek? Kalau facebook senang skit nak tag-tag nih. Huhu. Okla tag Rien Rose dan Nabila Biela.. Ok siap! Em kreatif ke entri saya ni? Lite-lite je kot. huhu. Takpela, just wanna try, apa salahnya, ye dop? Uols cepatlah join. Kalau tak cukup 100 participants, contest dibatalkan! Punah harapan, musnah impian mau memiliki hadiah yang ditawarkan itu. Cett! Bermadah berhelah plak saya ya? Watever..! Huhu..

Ok want to go to sleep now.. C u in my dreams! Ahha.. Taknak! Baik saya mimpi si dia yang tersayang. Ecehhh! Gedix! Ok gudnite. Assalamualaikum...^_^



Cik Misya : Suka bermanja.

13 comments :

eikyn grinx's said... Reply To This Comment

aip... Good Luck akak misya... ekin dah follow :)

eikyn grinx's said... Reply To This Comment

jangan lupe Blogwalking peserta lain and follow.. bloeh tengok dekat Senarai Peserta yang bakal diupdate dari semasa ke semasa :) spread the love.. ecewah.. haha have a good night!

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

gd luck yer

miera elena said... Reply To This Comment

saya dari segmen yang sama saya singgah comment dan follow sini :)
http://storymieralover.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

Izzah Norlizah said... Reply To This Comment

dr segmen yg sma

bw here

http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

Nor Zilla Sensei said... Reply To This Comment

wah..mudah2an aimi menang la. hehe

Anis Suraya said... Reply To This Comment

http://anisbedtimestory.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

Anis join segmen yang sama. jalan-jalan and follow sini.

Rien Rose said... Reply To This Comment

hehe nak join lah

Isabel Diaz said... Reply To This Comment

Singgah sini,

Dah lama follow awak

Dari segmen yang sama,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

Jom join segmen nie jugak

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

Da hadiah misteri untuk top referral :)

FaLya said... Reply To This Comment

dtg dri segmen sama...done follow,hit me back,k!
http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

LyllΛzhar II said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama ^w^

http://www.smoochie-licious.co.cc/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

gee azie said... Reply To This Comment

bw + dah lama follow sini.... follow balik taw... :)

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

fiqah hamed said... Reply To This Comment

singgah dari segmen yang sama..done follow sini.. (:

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-and-win-rm50-by-eikyn.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...