Segmen: Follow Sampai Meletup

Salam.. Em orang lain nengok bola sampai meletup-letup kat stadium tu. Huhu. Saya kat sini nak meletup join segmen anjuran 2 orang blogger yang bergabung nih. Huhu. Nak join juga? Jangan risau, bom yang digunakan masih selamat. Haha.. Klik SINI atau banner k.




Opocot! Terkejut saya! Kat ruang tamu tu kecoh gol sana-sini. Huhu. Takpela yang penting lappy saya masih selamat walaupun join segmen letup-letup nih. Hehe.


Atas ni jumlah follower sedia ada saya.. 932.. Em masih jauh ketinggalan sebab target nak capai 10k followers. Boleh?? Wah berangannya saya! huhu.. Haipp mana tau, sedangkan Ben Ashaari pun boleh capai more than that, nape saya takleh? Kan3x...?;)

Em nak tag sape ek? Tag Jue Jayne la..:) My new friend in blogger world.^^ Yang lain nak join pun sangat dialu-alukan. 

Oh ye, penganjur suruh pilih hadiah if menang (harap-harap menang. heh). Of course la saya nak dress! Huhu. Menambah koleksi wardrobe senang nak gi shooting atau jenjalan. Boleh kan Hajar & Nisa? Ngehehe..;))

Gedebabboommmmmm! Entry siap dihantar ke penganjur! huhu..



Cik Misya : Lomo tu untuk apa? ^^




Comments

  1. assalamualaikum tuan rumah.. saya datang usha sini sambil layan bola.. awak sokong mana ?

    #http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  2. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sme , done follow you :-
    http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    jemput meriahkan GA ni
    -->http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/hot-and-super-giveaway-by-fatimah.html

    ReplyDelete
  4. Hai , singgah sini + follow . #948 :)

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  5. done following. Follow me back okay! ;)
    http://fatinsbelog.blogspot.com/2012/10/segment-tambah-follower-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  6. Salam/hi..singgah sini dari segmen yang sama..done follow here.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    Jemput join join sini.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/kain-pasang-cantik-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. hai wak! done follow here. selamat hari raya aidiladha!

    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  8. hey bw here .Nice blog :D Jom singgah dan follow blog Lena ,Lena akan follow balek :D

    http://lenaliya.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  9. Dari segmen yg sama. Dah lama dah follow.
    Jom balas kunjungan saya...

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  10. wink winkk!! nisa singgah dari segmen yang sama. jemput singgah pondok usang nisa. :)

    http://menaipdipapankunci.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  11. anda ditag untuk join contest cute picture. http://www.storyofheartt.blogspot.com. Keep in touchh!

    Done follow youu, follow me jugakk! :)


    http://storyofheartt.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum,, hi..=D
    follow me back ya.. =)
    kongsi tu best..
    http://yusmieyelska.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  13. hi ! follow here from the same segment.
    mari lah singgah saya punya pula :D

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  14. done follow! datang dari segmen yg sama. please follow sy balik ye? i'm wait. :)
    http://aidablurr96.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dan follow :) . http://thestoryof-girl.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-followers-samapai-meletup.html

    ReplyDelete
  16. hAI :) follow awk dri segmen yg sme..jom follow sye balik? http://addreena-ishak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. done singgah and follow !follow balek ? :D
    http://nurulasyiqeen.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-meletup.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts