expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, October 20, 2012

SEGMEN: FOLLOW..FOLLOW..FOLLOW.. BY NURULFHMT

Salam.. Ada segmen menarik baru muncul di dashboard saya anjuran NurulFHMT. Jom joim SINI. Takpun klik banner k.


Eii geram nengok banner nih! Comel!! Sebab saya suka giler ngan kucing! hehe.. Baru saya perasan, blog Nurul FHMT ni dah bertukar wajah. Very nice layout, header and colour yang digunakan. Good job.:)

Nak tag : Ayu Insyirah yang comel, Zamani yang hensem dan Iehah Farihah yang friendly. Huhu.. Sume kengkawan blogger saya best-best termasuk anda semua. Joinla segmen ni kalau sudi.=)



Cik Misya : Saya yang serba kekurangan.

7 comments :

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Selamat bersegmen Cik Misya :-)

AyuInsYiraH said... Reply To This Comment

tq ye tag kat ayu...hehehe...insyaallah jap lagi ayu nak join lah segmen ni....heehhe..comel betul kucing tu...hehehe...

NURUL ◕‿◕ said... Reply To This Comment

comel cam aimi..hehe..thanks dear!

terima kasih gak sudi join..jom kita bw mereka yang dah join segmen ni..

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen.html

Nana Hashim said... Reply To This Comment

dari segmen sm..jom singgah n follow saya..done follow u

http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/10/followfollowfollowby-nurulfhmt.html?showComment=1350805475480#c6910718776954504362

Farah Adriana Mohd Samsul said... Reply To This Comment

Blogwalking sini , dari segmen sama -http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/10/segmen-followfollowfollowby-nurulfhmt.html

PutriBlogOfficial said... Reply To This Comment

Assalamualaikum , dari segmen yang sama , Done , follow sini .

http://putriofficialblog20.blogspot.com/2012/10/segmenfollowfollowfollowby-nurulfhmt.html

DAIRI FARISHA said... Reply To This Comment

Datang dari segmen yang sama..kite dh follow awk..jom follow kite : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/segmenfollowfollowfollowby-nurulfhmt.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...