SEGMEN: FOLLOW..FOLLOW..FOLLOW.. BY NURULFHMT

Salam.. Ada segmen menarik baru muncul di dashboard saya anjuran NurulFHMT. Jom joim SINI. Takpun klik banner k.


Eii geram nengok banner nih! Comel!! Sebab saya suka giler ngan kucing! hehe.. Baru saya perasan, blog Nurul FHMT ni dah bertukar wajah. Very nice layout, header and colour yang digunakan. Good job.:)

Nak tag : Ayu Insyirah yang comel, Zamani yang hensem dan Iehah Farihah yang friendly. Huhu.. Sume kengkawan blogger saya best-best termasuk anda semua. Joinla segmen ni kalau sudi.=)



Cik Misya : Saya yang serba kekurangan.

Comments

  1. Selamat bersegmen Cik Misya :-)

    ReplyDelete
  2. tq ye tag kat ayu...hehehe...insyaallah jap lagi ayu nak join lah segmen ni....heehhe..comel betul kucing tu...hehehe...

    ReplyDelete
  3. comel cam aimi..hehe..thanks dear!

    terima kasih gak sudi join..jom kita bw mereka yang dah join segmen ni..

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-segmen.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen sm..jom singgah n follow saya..done follow u

    http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/10/followfollowfollowby-nurulfhmt.html?showComment=1350805475480#c6910718776954504362

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini , dari segmen sama -http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/10/segmen-followfollowfollowby-nurulfhmt.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum , dari segmen yang sama , Done , follow sini .

    http://putriofficialblog20.blogspot.com/2012/10/segmenfollowfollowfollowby-nurulfhmt.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama..kite dh follow awk..jom follow kite : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/segmenfollowfollowfollowby-nurulfhmt.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts