Segmen : Jom Follow MengFollow By Puteri Ennaidi

Salam.. Em nak join satu segmen pagi ni. Huhu.. Klik SINI atau banner okeys if uols pun nak turut serta.


Tag 5 orang gojess berikut :




Cik Misya : Tak popular, tak ramai peminat mahupun follower.:p

Comments

  1. saya masuk blog dia tak nampak apa-apa pun..
    sat g saya cuba lagi

    ReplyDelete
  2. Thanks Cik Misya coz sudi tag Wilma...
    Ada masa Wilma join ya ^_^

    ReplyDelete
  3. Semoga akan bertambah juga follower Cik Misya...

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen , kalau ade mase aka fara join jugak :)

    ReplyDelete
  5. rajinnyer jpin segmen yek

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih Join segmen yang puteri buat first time ni :) Follow semua peserta yg join segmen puteri :)

    http://putriofficialblog20.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-jom-follow-mengfollow.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama. Salam PErkenalan…Dah follow awk..jom follow saya : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  8. Haiii..
    Eyrra dah join segmen ni...
    Follow blog Eyrra juga tau...
    Thanks..

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts