expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, October 23, 2012

Segmen : Jom Follow MengFollow By Puteri Ennaidi

Salam.. Em nak join satu segmen pagi ni. Huhu.. Klik SINI atau banner okeys if uols pun nak turut serta.


Tag 5 orang gojess berikut :




Cik Misya : Tak popular, tak ramai peminat mahupun follower.:p

10 comments :

MAZLIZA ABD RAZAK said... Reply To This Comment

saya masuk blog dia tak nampak apa-apa pun..
sat g saya cuba lagi

Dunia Wilma said... Reply To This Comment

Thanks Cik Misya coz sudi tag Wilma...
Ada masa Wilma join ya ^_^

baguznet said... Reply To This Comment

Semoga akan bertambah juga follower Cik Misya...

Nur farahiza said... Reply To This Comment

selamat bersegmen , kalau ade mase aka fara join jugak :)

Kesuma Angsana said... Reply To This Comment

rajinnyer jpin segmen yek

priyadarshini said... Reply To This Comment

Thanks tag.. Nanti saya join.. :D

PutriBlogOfficial said... Reply To This Comment

Terima Kasih Join segmen yang puteri buat first time ni :) Follow semua peserta yg join segmen puteri :)

http://putriofficialblog20.blogspot.com/2012/10/senarai-peserta-jom-follow-mengfollow.html

DAIRI FARISHA said... Reply To This Comment

Datang dari segmen yang sama. Salam PErkenalan…Dah follow awk..jom follow saya : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

EyRrA ZeRrA said... Reply To This Comment

Haiii..
Eyrra dah join segmen ni...
Follow blog Eyrra juga tau...
Thanks..

http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-follow-mengfollow-by-puteri.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...