'Segmen : Jom UP Follower Sampai 1000++'

Salam.. Comel je segmen dari seorang yang bergelar ibu ni a.k.a Iena Gie. Teringat plak kat my mom bcos saya panggil mak saya dengan panggilan ibu.:) Gara-gara masa kecil tengok iklan susu nyanyi lagu 'Ibu.. Ibu.. Engkaulah Ratu Hatiku..' Sampai sekarang melekat panggilan tu menggantikan panggilan emak.^^

Jom join segmen ibu ini dengan klik SINI atau banner bulat yang comel kat bawah ni okeys..


Memang target this year nak capai follower 1000 orang. Harap-harap tercapailah impian itu. InsyaAllah..:) Bcos tahun depan maybe saya dah busy with many important things including prepare for my big day. Memang this year pulun habis join segmen-segmen gini. hehe..



Cik Misya : Badan kecil, impian besar.

Comments

  1. wahhhwahhhwahh..rajin bersegmen..btw happy segmen dear ;)

    ReplyDelete
  2. Datang singgah dari segmen yang sama. Salam perkenalan. Btw, done follow you :)

    http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  3. Hi .. Datang dari segmen yang sama . Done follow kak Aimi! Jom visit tisya balik :)
    http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/10/jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  4. as salam,

    dr segmen sama.

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  5. Salam dear.. time kasih join segmen ibu..harini baru ibu dpt berblogwalking.. senarai terbaru dah di upadte.. selamat bw n follow memfollow ye.. (^__^)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-s000.thml

    ReplyDelete
  7. selamat pagi..husna dari segmen yg sama..jom terjah..
    boleh follow sekali..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    dan husna dah follow sini..=D

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen sama. Dah follow sini. Sudikanlah diri follow kita balik ye :)
    http://meroyanz.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  9. http://jannaharyanna.blogspot.com/2012/10/segments-jom-up-followers-sampai-1000.html
    i dari segment yg sama. done follow . silalah follow sy .

    ReplyDelete

  10. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN : Jom UP Follower Sampai 1000++

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  11. fairus done foLLow sini sambiL bw...jemput singgah bLog fairus
    http://nurfairusabubakar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  12. linee dh follow dh..http://linee-neenee.blogspot.com/2012/11/jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  13. hai..sy dtg singgah n follo belog ni..
    slm perkenalan dr sy :)

    http://violetulip93.blogspot.com/2012/11/jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  14. hai...kak bunga singgah sini...jom follow mengfollow...hehe ^_^
    http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete
  15. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html..dari segmen sama :-)

    ReplyDelete
  16. yanaa dtg dari segmen yg same ! Dah follow :) Hrp follow balek ye.
    http://missyanaa.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-up-follower-sampai-1000.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts