expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, October 4, 2012

Segmen : Pencarian Bloglist Muslimin & Muslimat by Nurul

Assalamualaikum... Em panjang salam saya kali ni ya? Huhu.. Kebetulan segmen yang saya nak join ni ada kena-mengena agaknya.. Buat para muslimin dan muslimat di luar sana, saya menjemput anda join segmen anjuran saudari Nurul ini. [Ayat baik gilerrr!] Hehe.. Oopps! Sopan ok... ^^ Lagipun malam Jumaat ni kan.. Elok diisi dengan perkara-perkara yang berfaedah lagi mendatangkan pahala. Ewah-ewah, yang saya ni berblogging takpe pulak?? Huhu.. Mencari rakan-rakan baru dan merapatkan silaturrahim sesama blogger tiada salahnya bukan?;) [Pandai spin ayat!]

Jadi anda semua, apa lagi ditunggu? Jom click SINI untuk join. Atau click kat banner paling sweet pernah saya tengok kat bawah ni..=)



Marilah kita merapatkan ukhuwah kita sesama saudara Islam ok. Kalau betul niat kita, InsyaAllah baiklah hasilnya.. Bagus adik Nurul ni. punya segmen. Punya maksud tersirat tersendiri.=)



Cik Misya : Masyarakat Malaysia terutama kaum Melayu lebih suka menjatuhkan kejayaan bangsa sendiri.

6 comments :

Norhaizan hakim said... Reply To This Comment

Terima kasih jenguk blog kak zan..

Ismi Iman said... Reply To This Comment

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/pencarian-bloglist-muslimin-muslimat-by.html

iman dri segmen sme
done follow

mia udax comel said... Reply To This Comment

Owner segmen datang melawat

AniStar_9198 said... Reply To This Comment

dr segmen sama.. follow back..

http://are-nieyz9198.blogspot.com/2012/10/pencarian-bloglist-muslimin-muslimat-by.html

Cik Izor said... Reply To This Comment

assalamualaikum..
dr segmen yg sama..salam perkenalan ^^

http://kotakbintanghati.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-muslimin.html

Mia Liana said... Reply To This Comment

mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-muslimin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...