Segmen : Pencarian Bloglist Muslimin & Muslimat by Nurul

Assalamualaikum... Em panjang salam saya kali ni ya? Huhu.. Kebetulan segmen yang saya nak join ni ada kena-mengena agaknya.. Buat para muslimin dan muslimat di luar sana, saya menjemput anda join segmen anjuran saudari Nurul ini. [Ayat baik gilerrr!] Hehe.. Oopps! Sopan ok... ^^ Lagipun malam Jumaat ni kan.. Elok diisi dengan perkara-perkara yang berfaedah lagi mendatangkan pahala. Ewah-ewah, yang saya ni berblogging takpe pulak?? Huhu.. Mencari rakan-rakan baru dan merapatkan silaturrahim sesama blogger tiada salahnya bukan?;) [Pandai spin ayat!]

Jadi anda semua, apa lagi ditunggu? Jom click SINI untuk join. Atau click kat banner paling sweet pernah saya tengok kat bawah ni..=)



Marilah kita merapatkan ukhuwah kita sesama saudara Islam ok. Kalau betul niat kita, InsyaAllah baiklah hasilnya.. Bagus adik Nurul ni. punya segmen. Punya maksud tersirat tersendiri.=)



Cik Misya : Masyarakat Malaysia terutama kaum Melayu lebih suka menjatuhkan kejayaan bangsa sendiri.

Comments

  1. Terima kasih jenguk blog kak zan..

    ReplyDelete
  2. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/10/pencarian-bloglist-muslimin-muslimat-by.html

    iman dri segmen sme
    done follow

    ReplyDelete
  3. dr segmen sama.. follow back..

    http://are-nieyz9198.blogspot.com/2012/10/pencarian-bloglist-muslimin-muslimat-by.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..
    dr segmen yg sama..salam perkenalan ^^

    http://kotakbintanghati.blogspot.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-muslimin.html

    ReplyDelete
  5. mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-pencarian-bloglist-muslimin.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts